To je to što me zanima!

Halilhodžić poručio Vrsaljku: Šime, mali, ne ideš ti nikamo...

Nema šanse da Arsene Wenger plati 15 milijuna eura za 19-godišnjaka, rekao je o Šimi Vrsaljku, Boro Primorac, desna ruka Arsenea Wengera o mogućem transferu
Vidi originalni članak

Ante, slobodno malo ubrzaj. Nemam ništa protiv da budeš koji put i prvi, govorio je Vaha Rukavini, koji je, nižući krugove, u svojoj skupini držao začelje.

A Vrsaljka je morao usporavati.

- Šime, lakše malo - smijao se Vaha.

- How do you do? - upitao je netko Šimu aludirajući na njegov odlazak u Arsenal, a suigrači su odgovorili umjesto njega:

- Ma ne zna on još engleski jezik.

Nakon treninga Vahid Halilhodžić govorio je o mogućem Vrsaljkovu odlasku iz kluba.

- Ide u Arsenal. Ali ne u londonski, nego u onaj iz Tivta, u Crnoj Gori. Sve je gotovo. Beqiraj mu je preko svojih veza sve sredio - našalio se Dinamov trener i pojasnio:

- Ma što vam je? Kakav Arsenal?! Vrsaljko se smijao u svlačionici. Čita on sve te tekstove. On ostaje, budućnost je kluba. Zna se tko može ići. Evo, dao sam slobodne ruke i Calellu, koji može potražiti novi klub.

Desna ruka Arsenea Wengera, Boro Primorac, također je demantirao Arsenalovo zanimanje, odnosno kupnju Dinamova igrača.

- Nema šanse da Wenger plati 15 ili 18 milijuna eura za igrača od 19 godina. To je prevelik novac - rekao je Primorac dodavši da je, primjerice, Sagna, francuski reprezentativac, doveden za trostruko manji iznos.

Na kraju je Vaha rekao kako mu za Ligu prvaka trebaju još dva-tri igrača.

- Odnosno 15 milijuna eura...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • protuha 28.01.2011.

    Bitje da Šime vrijedi ipak više od 15 milja ?!?pa kad Ronaldinho vrijedi pet, šest naš Šime vridi tri puta više???

  • dubrava prvak 28.01.2011.

    mene sam zanima kak se ne piše o blamaži fife i odabiru igrača godine???

  • user_80499 28.01.2011.

    eHrvatska treba vašu pomoć ! eRepublik je browser igrica, simulacija politike i ekonomije pravog svijeta. Građanin može biti radnik,vojnik, novinar,vlasnik firmi, političar, kongresnik, pa cak postati i predsjednik države. Trenutno drzimo okupiranu eCrnu Goru jer je saveznik s našim dugogodišnjim neprijateljem eSrbijom koja drži cijelu Bosnu(našeg saveznika). I Slovenci su u savezu sa Srbima pa nam je teško jer smo opkoljeni U ovoj Igri sve je moguce!!! Igru se moze igrat i 5 min na dan a ako zelite mozete i puno dulje ;) Probajte i pomognite time nasoj voljenoj eHrvatskoj (jednoj od Velesila u Igri) !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Batkan

Komentiraj...
Vidi sve komentare