To je to što me zanima!

Halilhodžić: Propustili smo pobijediti Hajduk u Splitu

Dinamo već duže vrijeme čeka pobjedu u Splitu i propustili smo veliku priliku. Neobjašnjivo mi je zbog čega su se moji igrači povukli, kaže Vaha
Vidi originalni članak

Bio je ovo pravi prvenstveni derbi, praznik nogometa. Vjerujem da je prikazani nogomet zadovoljio pun Poljud, rekao je Dinamov trener nakon utakmice i nastavio:
- Utakmica je bila oštra, s puno kontakata. Rezultatom sam nezadovoljan jer smo imali priliku za pobjedu, ali smo se neobjašnjivo povukli i odmah sam vidio da će Hajduk dati gol. Neobjašnjivo smo se povukli početkom drugog poluvremena, vjerojatno želeći čuvati rezultat ali to se tako ne radi. Hajduk je zasluženo izjednačio i zasluženo sačuvao remi. Čestitao sam sucu na dobrom i korektnom suđenju, prigovarao sam mu tijekom utakmice jer je jedan igrač Hajduka, koga ne želim imenovati, previše simulirao - kaže Vaha i nastavlja:
- Atmosfera je bila sjajna, tko ne bi poželio igrati na ovako lijepom stadionu i pred ovakvom publikom. Nadam se da će se i naši navijači vrati jer nam nedostaje pomoć navijača jer je ovako raditi obeshrabrujuće.
O Europskoj ligi je rekao:
- Hajduk ima šansi u Europskoj ligi, pogotovo na svom terenu u Poljudu, a ima i Dinamo. Ja nisam došao ovdje samo tako, došao sam da odvedem Dinamo u drugi krug.
Na red je došao i trener Hajduka:
- Ako me pitate da prokomentiram kako sam vidio derbi onda ću šutjeti. Razočaran sam, pogotovo prvim poluvremnom u kome smo bili totalno izgubljeni, naročito naša dva bočna igrača, Tomasov i Anas - počeo je Špaco.
- Začuđen sam koliko smo mlako ušli u utakmicu. U drugom poluvremenu krenuli smo bolje, no kad smo dali gol presjekla nas je bakljada Torcide i Dinamo je došao k sebi. Moja momčad nije dala ono što sam od nje očekivao. Želio sam da se Vukušić pomakne prema Cufreu i da otvori prostor Ibričiću i Anasu ali nije prošlo. Vidio sam da gledatelji traže promjene ali nije lako mijenjati kad nemaš adekvatne zamjene na klupi.
Na pitanje Zašto Ahmada drži na klupi kad ga nema namjeru uvoditi u igru rekao je:
 - I ja se to pitam.

OPET RASIZAM
Ružni rasistički povici, koji se ničim ne mogu opravdati, opet su upućeni Sammiru sa tribina Poljuda. No kritike zaslužuje i mladi Brazilac koji je bespotrebno, neprimjerenom gestom prema zapadnoj tribini, izazivao reakciju gledatelja.

LONČARIĆ OZLIJEĐEN
Flip Lončarić šepajući je napustio travnjak u 56. minuti, stradao je u gužvi nakon kornera Hajduka.
 - Sutra ćemo vidjeti što je nakon magnetske rezonance- Žao mi je Fiće – rekao je Zoran Mamić a Filip Lončarić kratko u prolazu dobacio
 - Nemojte me ništa pitati, samo da opet nije nešto teže.

30.000 NAVIJAČA BIJELIH I 50 MODRIH

Unatoč najavama o lošoj prodaji ulaznica u danima uoči derbija, na Poljud se natiskalo preko 30.000 znatiželjnika. Među njima i 50-ak navijača Dinama koji su se okupili na južnoj tribini poviše transparenta Sovići.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kokanidja 11.09.2010.

    vaha najbolji trener u dinamu zadnjih 15god

  • rokenrolla 11.09.2010.

    krasni ste, dobro ste igrali obranu

  • drniš1990 11.09.2010.

    šta je sammir napravio prema zapadu? promaklo mi je

Komentiraj...
Vidi sve komentare