To je to što me zanima!

Halilović je stigao u Sporting: Očekuje se debi protiv Reala

Mogu slobodno reći kako je ovo trijumf našeg kluba, moj osobno i trijumf našeg sportskog direktora, rekao je oduševljeni trener Sportinga nakon Alenovog dolaska
Vidi originalni članak

Kako se već nekoliko tjedana najavljivalo, Alen Halilović stigao je u Sporting Gijon na jednogodišnju posudbu iz Barcelone. Već sutra od 10:30 odradit će prvi trening nakon kojeg će se obratiti i novinarima, a ima pravo nastupiti već u nedjelju na startu Primere kada Sportingu u goste stiže Real Madrid Luke Modrića i Matea Kovačića, za kojeg se također očekuje kako bi mogao debitirati na spomenutoj utakmici. 

Alena su tražili njemački HSV, zatim Bilićev West Ham te Borussia D., a spominjali su se i drugi premierligaši poput Seville i Celte, no trener Barcelone Luis Enrique inzistirao je da ode u Sporting, kojeg vodi Abelardo Fernández, bivši branič Barcelone koji je igrao zajedno s Enriqueom. Dvojica stručnjaka veliki su prijatelji i Enrique je jednostavno procijenio da će Halilovića najbolje imati 'na oku' upravo u Sportingu, u kojem će Alen konačno uhvatiti i pristojnu minutažu. 

- Hvala Barceloni i Luisu Enriqueu što su odlučili da Alen dođe kod nas. Ovaj momak će nam dati kvalitetu i brzinu i ovo je jako dobar transfer za Sporting. Mogu slobodno reći kako je ovo trijumf našeg kluba, moj osobno i trijumf našeg sportskog direktora - rekao je trener Sportinga. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mali od kuzine 22.08.2015.

    Vidi se da ima ono nesto,ali meni osobno karakter za te godine je velika mana.Spusti se mali medu nas smrtnike pa ces imat vise simpatija.Ovako bit ces tek jedan u nizu.....

  • Dominator88 22.08.2015.

    hvala ti boze!

  • badr hari 22.08.2015.

    da nebi i tamo igrao za b momčad

Komentiraj...
Vidi sve komentare