To je to što me zanima!

Halilović na treningu s prvom momčadi, igra protiv Elchea?

Barcelonin trener priključio je Alena Halilovića i Adamu treninzima prve momčadi. Barca u četvrtak igra uzvrat u kupu pa je moguće da će Halilović dobiti šansu...
Vidi originalni članak

Luis Enrique okupio je igrače na treningu u utorak. Leo Messi stigao je nakon dodjele Zlatne lopte u Zürichu, ali puno bitnija stvar za hrvatske navijače je Alen Halilović. Njega je Luis Enrique priključio treningu prve momčadi , što je Barcelona objavila na svom službenom kanalu.

Halilović je odradio trening uz Ivana Rakitića i mogao bi nastupiti za prvu momčad u četvrtak. Barcelona igra uzvratnu utakmicu Kupa kralja protiv Elchea. Katalonci su u prvom susretu slavili 5-0 pa će Enrique vjerojatno odmarati najbolje igrače.

Odlična prilika za Halilovića koji bi mogao zaigrati u četvrtak. Osim mladog hrvatskog igrača, Enrique je treninzima prve momčadi priključio i Adama Traorea.

Halilović je za prvu momčad Barcelone debitirao u listopadu prošle godine. Barcelona je slavila u katalonskom Superkupu protiv Espanyola, a Halilović je ušao 15 minuta prije kraja susreta , u kojem je Ivan Rakitić zabio iz penala za prvi trofej Barcelone u novoj sezoni. Pred Alenom je šansa da zaigra u prvoj službenoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Fc Barcelona_2 14.01.2015.

    nije on za prvu momčad , osim ak si na svakoj utakmici ne prestane popravljat frizuru

  • prognozer 14.01.2015.

    Sretno Alene!!!

  • KIŠA_1 14.01.2015.

    Budućnost Hrvatskog nogometa i Barce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare