To je to što me zanima!

Halilović nakon sjajnog debija: Jako sam sretan, bili smo dobri

To mi je prva utakmica i jako sam sretan. Mislim da smo igrali dobro jer nam je ovo prva utakmica u novoj sezoni. Jako sam sretan što sam ovdje, rekao je Halilović...
Vidi originalni članak

Prva prava utakmica, točnije njenih prvih 45 minuta, koliko je na terenu u dresu Barcelone proveo Alen Halilović pokazalo je da bi mladi Hrvat vrlo brzo mogao i do prve momčadi katalonskog diva. Nekadašnji igrač Dinama vrlo je sretan i zadovoljan svojom izvedbom na španjolskom travnjaku.

- To mi je prva utakmica i jako sam sretan. Mislim da smo igrali dobro jer nam je ovo prva utakmica u novoj sezoni. Jako sam sretan što sam ovdje. Svi u klubu su prema meni jako dobri i sretan sam što sam ovdje - rekao je očito vrlo sretni Halilović nakon utakmice.

Izvedbom mladog hrvatskog igrača zadovoljan je bio i novi trener Barcelone, Luis Enrique .

- On je svoje mogućnosti pokazao već prije, pokazao je to i u utakmici protiv Recreativa . Rano je za bilo kakve zaključke. Igrače ću procijeniti prema igri, ali još je prerano da nekoga ističem po dobrome ili po lošemu - rekao je Enrique čije zadovoljstvo igrama Halilovića je, prema španjolskim medijima, zapravo puno veće od izjave 'u rukavicama', a mnogi tamošnji novinari već sada pišu kako bi 18-godišnji Alen, nastavi li s ovakvim predstavama, vrlo brzo mogao do prve momčadi .

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sesvete33 22.07.2014.

    podsjeća na mesija.

  • mazaluna 22.07.2014.

    Moš mislit kak je sretan,kod nas razmažena zvijezda a tamo samo jedan od mnogih u drugoj postavi.

  • pk1994 22.07.2014.

    Alen će biti ponos Hrvatske sljedećih 20 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare