To je to što me zanima!

Halilović s 20 metara zabio za pobjedu Barcelone B u gostima

Utakmica je bila izjednačena do 80. minute kada je Alen primio loptu na nekih 20 metara iskosa s lijeve strane i odmah preciznim udarcem pogodio u suprotni kut
Vidi originalni članak

Barcelonina B momčad slavila je na gostovanju kod Mirandesa 3-2 za svoju tek drugu pobjedu u posljednjih šest utakmica. 

Utakmica je bila izjednačena do 80. minute kada je hrvatski reprezentativac Alen Halilović primio jednu loptu na nekih 20 metara malo iskosa s lijeve strane i odmah preciznim udarcem pogodio u suprotni donji kut. 

Barca je usprkos ovoj pobjedi ostala pretposljednja na tablici. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • vucidas 17.05.2015.

    meni se cini da ce halilovic zavrsit kao i vucevic ne dalje od barcelone B

  • nogometniigrač1974 17.05.2015.

    tako treba alene iskazuj se trenerima nemoj biti kao oni dinamovi igrači mlade zvijezde otiđu u inozemstvo i nemaju minutažu bravo alene!

  • pk1994 17.05.2015.

    Trebali bi se svi ovi talenti u Dinamu držati sljedećeg, ne idi iz Dinama dok ne postaneš najbolji igrač Dinama. To su napravili Modrić, Brozović, Badelj, Manđukić, Čorluka, Kranjčar... i svi koji su nešto napravili sada. Halilović u Dinamu nije bio u prvom sastavu a otišao je vani, mogao se puno bolje razvijati u Dinamu i za 2-3 godine otići vani, sad mu je razvoj upitan. Isto se nadam za Ćorića, još ima 2-3 igrača koji su bolji od njega u Dinamu. Pjaca već sada može ići, on je već gotov igrač bez kojeg je Dinamo 30% slabiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare