To je to što me zanima!

Halo, halo: Tsitsipas otišao na WC, a onda je tata uzeo telefon

Unatoč tomu što je tzv. coaching zabranjen, obitelj Tsitsipas nastavlja iritirati javnost, publiku koja je uvjerena, kako i ne bi bila, da ih otac i sin krše razgovarajući preko telefona.
Vidi originalni članak

To je već sigurna oklada. Kada gubi, pravac toalet. Ni finale Cincinnatija nije bilo iznimka, kada je izgubio prvi set od Borne Ćorića, Stefanos Tsitsipas zatražio je "toilet break".

za četvrtfinale cincinnatija Ni Karlović ovako ne servira! Briljantni Ćorić nakon Nadala pomeo još jednog Španjolca HRABRO SRCE VIDEO Ovo je pobjednički poen Ćorića za Masters u Cincinnatiju IZ OZLJEDE DO NASLOVA KARIJERE Borna, ti si čudo! Kao mlađeg ga uspoređivali s Đokovićem, nakon ovoga znamo i zašto...

I dobio ga, naravno. Nekoliko minuta izvan terena, možda da se ohladi njegov protivnik, a pripremi taktiku za dalje. I, gle čuda, baš u tom trenutku njegov otac Apostolos u publici je uzeo mobitel u ruke i počeo zivkati.

Ma koga to?

I ponavlja se i ponavlja. Unatoč tomu što je tzv. coaching zabranjen, obitelj Tsitsipas nastavlja iritirati javnost, publiku koja je uvjerena, kako i ne bi bila, da ih otac i sin krše razgovarajući preko telefona.

Prošle godine, upravo u Cincinnatiju, Alexander Zverev bio je više nego otvoren prema glavnom sucu tijekom meča s Tsitsipasom.

- Ponio je opremu sa sobom, s mobitelom i svime ostalim. Isto se dogodilo i u Parizu i događat će se na svakom turniru na kojem igra - rekao je Zverev.

I bio u pravu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kolikojesati 24.08.2022.

    Jedan od većih cig*na u tenisu

  • Sokreheavygun29 24.08.2022.

    Ti cicipani su klauni a njima je mjesto u cirkusu. Na touru se igra tenis a ne kojekakvim cirkuskimmetodama pokušavati izbaciti protivnika iz ritma, čekati da griješi, poklanja poene, i puf, eto naslova. Eee, cicipanjine, tenis se igra da poentiraš, tražiš i pronalaziš igru i da diktiraš, a ne ko curica od 3 godine na WC pitat tatu šta da radiš. Da ti je on imalo otac, reko bi ti, sine, ostavder se reketa, ajmo mi jedan sirtaki ošinit pa nek ide sve dođavla.

  • čovik-s-juga 23.08.2022.

    Nije bitno. Ionako samo Serenu kažnjavaju za coaching.

Komentiraj...
Vidi sve komentare