To je to što me zanima!

Hamilton: Bolji sam vozač nego prije godinu dana

Lanjski gubitak naslova u posljednjoj utrci učinio me još jačim. Danas znam puno više o bolidu, momčadi, stazama, kvalifikacijama, kaže Hamilton
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton ne voli gubiti čak ni na natjecanjima iz zabave. Jedan od sponzora F1 momčadi McLaren Mercedesa u predvečerje prve utrke sezone organizirao je kajakašku utrku u melbourneškom zaljevu za članove englesko-njemačkog tima. Apsolutna senzacija prošle sezone 23-godišnji Hamilton bio je najbrži i s veslom. 
- Nadam se da će sezona u F1 biti jednako trijumfalna. Lanjski gubitak naslova u posljednjoj utrci učinio me još jačim. Danas znam puno više o bolidu, momčadi, stazama, kvalifikacijama. Također, puno sam naučio o sebi i kako se pobjeđuje. Siguran sam da sam bolji vozač negoli prije godinu dana - rekao je Hamilton. Nije ostao dužan ni legendarnom Alanu Prostu. Neki je dan četverostruki svjetski prvak rekao da se danas vozi brže, ali s manje mozga, taktike i suradnje.
- Danas je mnogo napetije nego nekad na stazama i taktika je iznimno važna jer je daleko teže držati kontrolu bolida na stazi - uzvratio je Hamilton.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 13.03.2008.

    jesi hamiltone,ali prošle sezone si ima i elektorkinu proklizavanja i launch kontrol,za start,a sada nemaš...sada će mo vidjet kako si bolji..znaš samo bacat ovdje velike tonove..

  • čiča555 13.03.2008.

    E moj Hamilltone! FORZA FERRARI!!!!

  • entoni 13.03.2008.

    Čemu trke neka te proglase prvakom i sezona gotova prije nego je počela. Mali nisi loš, ali veliki majstori nisu pričali ovakve bljuzge kao ti ?! Iskustvo se stječe s godinama, a ti sve znaš već nakon prve sezone, pa dobro . Jako si dobro upoznat sa poviješću F1 vidi se po tvojim izjavicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare