To je to što me zanima!

Hamilton: Nisam bio dobar jer sam imao privatnih problema

U razgovoru za radio BBC Lewis Hamilton otkrio je da se serija pogrešaka kojom se propustio boriti se za naslov svjetskog prvaka može pripisati privatnim problemima...
Vidi originalni članak

Svjetski prvak iz 2008. godine pritom nije želio precizirati na što konkretno misli, ali se da zaključiti da je u pozadini priče njegovo neslaganje s ocem Anthonyjem, kojeg je uoči početka sezone razvlastio uloge vlastitog menadžera.

- Moj privatni život, način na koji su se stvari odvijale, nije tekao glatko i sretno kao što je bio slučaj u prošlosti. Do početka sezone očekujem da ću izgladiti sve nesporazume. Čak i da se to ne dogodi, u 2011. nastojat ću privatne probleme sasvim izbaciti iz glave - rekao je zagonetni vozač McLarena.

Nakon što je pobijedio u 13. utrci sezone, na Velikoj nagradi Belgije u Spa Francorchampsu, Britanac je izbio na prvo mjesto ukupnog poretka s trima bodovima prednosti pred Markom Webberom u Red Bullu (182-179). Titulu je praktički prepustio rivalima početničkim pogreškama na dvjema sljedećim utrkama, za VN Italije u Monzi te za VN Singapura, u kojima je zbog sudara koje je sam izazvao završio bez plasmana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • onaj 27.12.2010.

    Budući da navijam za McLaren sjećam se tih dviju utrka ko jučer! U Monzi je sam kriv 100% kada je krenuo preticati Massu ako se ne varam u situaciji kada nije imao nikakve šanse. A u Singapuru ga je pokupio Webber... Mislim da je tu bila još jedna utrka gdje je ostao bez bodova i tu je sve palo u vodu...

  • efi4 27.12.2010.

    dvama pogreškama koj j sam uzrokovao,kolko ja znam weber ga je pokupio u singapuru,informirajte se malo bolje

  • House 27.12.2010.

    Daj Hamiltonu šuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare