To je to što me zanima!

Hamilton obitelj i djevojku vodi na izlet - u svemir

Najmlađi svjetski prvak u Formuli 1, Britanac Lewis Hamilton, odlučio je sebe i najbliže počastiti izletom u - svemir. Doslovno...
Vidi originalni članak

Kako bi iskazao zahvalnost na podršci koju su mu pružali tijekom pobjedničke sezone, ali i od početka njegove karijere u F1, 23-godišnji Britanac odlučio je obitelji i djevojci Nicole Scherzinger priuštiti da vide Zemlju iz ugla koji si samo odabrani mogu priuštiti. Turistički letovi u svemir komercijalizirat će se 2010. godine, a za sve je “kriva” aviokompanija Virgin. Lista čekanja već je dobrano popunjena hollywoodskim imenima, vlasnicima poduzeća koja ostvaruju veliku dobit, a na nju se predbilježilo i pet novih imena - Lewis Hamilton, otac mu Anthony, maćeha Linda, polubrat Nicolas i pjevačica Pussycat Dollsa, s kojom je u vezi.
- Lewis je na najboljem putu da postane milijarder i postoji li bolji način da se novac potroši od puta u svemir? Hamilton je na originalan način odlučio zahvaliti najbližima na potpori u godini njegova najvećeg trijumfa u karijeri - kazao je izvor blizak aviokompaniji.
Dodajmo da za zadovoljstvo gledanja Zemlje iz orbite stoji 625.000 funti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • maric-ri 21.11.2008.

    pokazao je kakav je covijek nebi dao malo gladnima i siromasnima nego se k.urcit nekim letovima po svemiru...

  • josko11 21.11.2008.

    a nebi se zajebo pa malo novaca dat u humanitarne svrhe??????!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • mercedes 21.11.2008.

    a staje sa nama ostalima ,koji smo te pratili cilu sezonu??????????/ je vodis i nas?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare