To je to što me zanima!

Hamilton: Teško sam prihvatio što nisam mogao igrati u Riju

Prošlog ljeta sam se pripremao s reprezentacijom, ali onda je stigla ponuda Netsa pa sam morao ići. Bilo je teško to prihvatiti, ali drago mi je bilo vidjeti da Hrvatska igra dobro, rekao je Justin Hamilton
Vidi originalni članak

Justin Hamilton trebao je zaigrati za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Riju, ali nije uspio zbog toga što mu je stigla ponuda NBA momčadi, Brooklyn Netsa.

Nije htio riskirati ozljedu, pa je ta kombinacija propala. Izbornik Aco Petrović bio ga je uvrstio na popis od 25 igrača koji su konkurirali za nastup na kvalifikacijskom turniru u Torinu za Rio, a on je izjavio kako mu je to velika čast.

- Prošlog ljeta sam se pripremao s reprezentacijom, ali onda je stigla ponuda Netsa pa sam morao ići. Bilo je teško to prihvatiti, ali drago mi je bilo vidjeti da igraju dobro - započeo je razgovor za CroatianSports.com Hamilton.

Ovaj 213cm visoki centar ima hrvatsko državljanstvo jer mu je majka Hrvatica i 2012. godine je igrao za Cibonu. U nekoliko je navrata isticao kako mu je želja igrati za Hrvatsku.

- Gledao sam sve utakmice Hrvatske na Igrama, išlo im je dobro i drago mi je da su se vratili na Igre - započeo je Justin pa potom odgovorio na pitanje vidi li sebe u budućnosti u našoj reprezentaciji.

- Prošle svi su hrvatski igrači igrali dobro, imaju puno dobrih igrača i vidjet ćemo što će se dogoditi.

Prokomentirao je i izbor Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a:

- Bilo je šokirajuće u biti, ali zapravo vrlo zanimljivo jer svatko ima svoje mišljenje o tome.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OktavijanAugust 02.12.2016.

    E moj Hamiltone...Rosberg obrisao pod sa tobom ove sezone, a ti žališ što nisi išao na Olmpijske..vrlo neprofesionalno.

  • danec 02.12.2016.

    Teško si ti prihvatio kajlu, sto si igrao igrao si. Nama ne trebaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare