To je to što me zanima!

Hanescua kaznili s 12.000 € zbog pljuvanja i psovanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vodstvu Wimbledona nije se nimalo svidio potez rumunjskog tenisača Hanescua. Odlučili su ga kazniti zbog psovanja, pljuvanja i sabotiranja igre
Vidi originalni članak

Teren broj 18 Wimbledonskog kompleksa po mnogočemu je ove godine poseban. Nakon što su Mahut i Isner odigrali rekordima bogat, najdulji meč u povijesti, u subotu je neugodniji prizor pružio rumunjski tenisač Victor Hanescu. U petom setu pri 3-0 vodstvu protivnika Daniela Brandsa, Hanescu je jednostavno puknuo. Počeo je psovati i pljuvati u smjeru njemačkih navijača. Potom je počeo namjerno gubiti poene dvostrukim pogreškama da bi na posljetku, na opće zaprepaštenje njemačkog tenisača i suca, predao meč. Ovakav potez nije se nimalo vodstvu turnira koje ga je odlučilo kazniti s 15.000 dolara kazne. Polovica iznosa odnosi se na psovanje i pljuvanje, a preostalih 7500 dolara zbog namjerno loše igre. Sudac mu je odbio pružiti ruku, a rok na žalbu iznosi 10 dana. Zanimljivo je da su četvorica navijača zbog narušavanja javnog reda i mira izbačena prije Hanescuovog incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida-1950- 26.06.2010.

    previše,,neka oni igraju a da ga publika vrijeđa cijeli meč,,kako bi vi postupili dali pljesak publici i nastavili igrat??

Komentiraj...
Vidi sve komentare