To je to što me zanima!

Hansen MVP, nema Hrvata u naj-postavi SP-a u Danskoj...

Najbolji igrač? A tko drugi nego Mikkel Hansen. Zabio je 72 gola u 10 utakmica, više od sedam u prosjeku. A sedam je zabio i u finalu Svjetskog prvenstva protiv Norveške...
Vidi originalni članak

Stari dobri IHF opet je sve iznenadio - u službeno najboljoj postavi Svjetskog rukometnog prvenstva čak trojica su igrača iz reprezentacije koja je izgubila finale Svjetskog prvenstva devet razlike. Trojica Norvežana: lijevo krilo Jondal, pivot Myrhol i naravno, Sander Sagosen.

Koliko god da su Norvežani dobri bili na ovom prvenstvu, finale je ipak bilo potpuno debakl za njih i najblaže rečeno je smiješno da u idealnoj postavi imaju tri igrača, a Danci, recimo - dva.

Izvrsni Lauge na srednjem vanjskom i golman Landin svjetski su prvaci izabrani u najbolju postavu SP-a.

Desno je iznenađenje prvenstva, Nijemac Wiede, koji je Hrvatskoj utrpao šest komada.

Najbolje desno krilo je Španjolac Ferran Sole Sala.

I stara dobra specijalnost IHF-a - MVP-a Svjetskog prvenstva biraju izvan sedam najboljih. To je, naravno, Mikkel Hansen, koji je na ovom prvenstvu zabio 72 gola, više od sedam u prosjeku. Sedam komada zabio je Norvežanima u finalu tako da više nema dvojbe tko je ovog trenutka najbolji rukometaš svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • kajbuljis 28.01.2019.

    Majko mila...

  • cimerrr 28.01.2019.

    Lino bi mogao biti izabran za najboljeg izbornika,sa osrednjim igračima je srušio i europske i svjetske prvake!

  • cimerrr 28.01.2019.

    Od naših najbolji je bio Zlatko Horvat,on je mogao biti i u najboljem sastavu turnira. Ostali su varirali od odličnog do lošeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare