To je to što me zanima!

Harry Redknapp: Moj prelazak u Chelsea? To je špekulacija

Menadžer Tottenhama, distancirao se od novinskih sugestija kako će po završetku sezone preseliti iz sjevernog u zapadni London, te preuzeti vođenje Chelseaja...
Vidi originalni članak

U intervjuu za Daily Mirror, strateg  Spursa odbacio je nagađanja iz novinskih tekstova tijekom vikenda kako ga je Chelsea identificirao kao potencijalnog nasljednika Carla Accelottija na kraju ove sezone.

- To je špekulacija. Nikada nisam razgovarao ni sa kime iz Chelseaja. Nitko iz tog kluba mi nije naznačio da su zainteresirani za moje usluge. Imam ja još posla u Tottenhamu, sretan sam s tim poslom – izjavio je Redknapp.

Njegov ugovor s Tottenhamom vrijedi do lipnja 2013. godine. Ranije ga se spominjalo kao glavnog kandidata za nasljednika Fabija Capella na klupi engleske reprezentacije, nakon Eura sljedeće godine, kada završava Capellov ugovor s Engleskim nogometnim savezom.

Redknapp je trenutno zaokupljen jedino borbom za četvrto mjesto, koje nudi izlaz u Ligu prvaka i sljedeće sezone. U aktualnoj je momčad Luke Modrića, Vedrana Ćorluke, Nike Kranjčara i Stipe Pletikose doveo do četvrtfinala, ali preko Real Madrida nije mogao i dalje.

- Ovaj klub nije daleko od toga da se bori i za naslov prvaka Engleske. To sam i ranije govorio, stojim i sada iza toga. Treba još malo ''stisnuti''. S jednim ili dva kvalitetna pojačanja, borba za titulu u Premiershipu je apsolutno moguća. Bolji igrači donose vam i bolju momčad – mudro je zaključio Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • downtown 20.04.2011.

    vala isusu ide lito pa nece bit hvalospjeva o modricu na sve strane

  • NIKE 19.04.2011.

    da samo ti trebaš u chelseau.....ni si mi ti za takve klubove ti si za rupe poput evertona portsmunta i ostalih ......

  • Kurčubić 19.04.2011.

    A nije ništa rekao za Lukicu? Pa kako to D:

Komentiraj...
Vidi sve komentare