To je to što me zanima!

Harry Redknapp u 'ratu' s Don Fabijom zbog Kinga

Iako je Tottenham zamolio vodstvo reprezentacije da ne pozove Ledleyja Kinga, Capello se oglušio na molbu i uzeo ozljeđenog braniča Tottenhama
Vidi originalni članak

Ledley je fantastičan igrač i ne pada mi napamet spriječavati ga da igra za Englesku. Ni njega ni bilo kojeg drugog igrača. Ali treba shvatiti i njegovo zdravstveno stanje. Može igrati jedanput tjedno uz poneki trening tijekom tjedna, ali više od toga njegovo koljeno ne može izdržati, rekao je Harry Redknapp nakon što je Fabio Capello objavio popis igrača za ogled s Ukrajinom. Iako Redknapp misli da tako nije trebalo biti, na njemu se našao i Ledley King.
- Čim sam čuo da će Capello pozvati Kinga, njegovom pomoćniku Pearceu sam objasnio situaciju i zamolio ga da prenese naš razgovor Capellu. A poziv je svejedno stigao - čudi se Redknapp, kojemu je u ovom trenutku Tottenhamova borba za bodova jedino što je važno.
- Bude li igrao protiv Ukrajine, izgubljen je za iduću našu utakmicu - strahuje trener Tottenhama. Napominje kako King ne trenira ni u klubu, izuzev nekih aerobnih treninga, pa mu nije jasno zbog čega je pozvan da trenira s reprezentacijom. Objašnjenje je stiglo vrlo brzo.
- S Ledleyjem Kingom nećemo riskirati. Svjesni smo situacije s njegovom ozljedom, ali želimo ga uklopiti u reprezentativno okruženje, budući da u Capellovu mandatu nije bio s nama. U svakom slučaju, ništa nećemo poduzimati prije nego se konzultiramo s liječnicima reprezentacije, ali i Tottenhama - rekao je glasnogovornik FA-a.
Priču s "uklapanjem u okruženje" Redknapp nije 'popušio'.
- Nema smisla u ovoj situaciji provjeravati koliko King može pomoći reprezentaciji iz jednostavnog razloga što ga Capello ionako ne može voditi na Svjetsko prvenstvo. Njegovo koljeno jedan takav turnir ne može izdržati - kaže 'Prljavi Harry'. Englezi ovaj njegov istup već nazivaju ratom s Capellom, budući da je Redknapp i nakon utakmice protiv Češke kritizirao izbornika. Tada je problem bio u tome što je Gerrarda postavio na pogrešnu poziciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare