To je to što me zanima!

Harry Redknapp - Uvijek ga optužuju dok je najbolji!

Proljetos su Redknappa uhitili kad je trebao postati izbornik, sad mu opet prijete u trenutku kad ga navijači Tottenhama naprosto obožavaju
Vidi originalni članak

Ne znam kako to protumačiti. Možda mi netko želi smjestiti, rekao je proljetos Harry Redknapp nakon što ga je policija privela zbog sumnji u "muljažu" pri transferima. I to baš dok je imao najviše izgleda, više od Cappela, postati engleski izbornik. Tad je policija Redknappa i ostale osumnjičene uz jamčevinu pustila iz pritvora, ali šteta mu je nanesena - nije postao izbornik.
Nitko ga nije dirao punih sedam mjeseci i sad, dok je opet najbolji, najpopularniji, dok ga navijači Tottenhama obožavaju, policija je potvrdila da bi Harry opet mogao  nositi lisičine na rukama.
- Sumnjamo u organiziranu kriminalnu djelatnost - rekli su iz policije priznajući da opet istražuju svih osam osumnjičenih koje su ispitivali proljetos. Osim Redknappa zna se da su "u procesu" Milan Mandarić, bivši vlasnik Portsmoutha, te Peter Storrie, bivši izvršni direktor Pompeya. Pod posebnim je povećalom transfer Amdyja Fayea iz Auxerrea u Portsmouth i kasnije odande u Newcastle.
- Razočaran sam. Ali siguran sam da su me priveli samo zbog publiciteta, jer sam velika riba. Ovo sve sa mnom nema nikakve veze - rekao je Redknapp tad, a isto tvrdi i sad. Iako nitko ne želi ništa prejudicirati, već zbog toga što je policija obnovila istragu možemo naslutiti da Harry ipak nije čist.


KLADIO SE NA SEBE I - ZARADIO

Mnogo je anegdota o Harryju Redknappu, a jedna od njih govori o njegovoj sklonosti “muljanju”. Tako je potpisao ugovor s Portsmouthom, ali dan prije nego što su to službeno objavili, rekao je da od toga neće biti ništa. Tad je, kaže anegdota, u kladionicama porastao koeficijent na njega i on je, navodno, uplatio velik novac. Onda je, kao, ipak pristao na uvjete novoga kluba i - zaradio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare