To je to što me zanima!

Hat-trick G. Higuaina, Real uvjerljiv protiv Valladolida

Druga najlošija momčad španjolske nogometne lige, Valladolid, ipak je bio preslab protivnik za Real Madrid u posljednjemu nedjeljnom dvoboju
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je u posljednjoj utakmici 26. kola Primere Valladolid 4-1. Blistao je najbolji Realov strijelac Gonzalo Higuain zabivši hat trick. Nakon što je isto pošlo za rukom Leu Messiju u Barceloninu nedjeljnom dvoboju s Valencijom (3-0), Realov se Argentinac primaknuo sunarodnjaku na vrhu ljestvice strijelaca ponovno na tri gola zaostatka. Messi sada na kontu ima 22, a Higuain 19 golova. Madriđane je u vodstvo Cristiano Ronaldo zabivši u 28. minuti svoj 15. ovosezonski pogodak. Pogodio je iz slobodnog udarca, nakon što je lopta prevarila domaćeg vratara odbivši se od glave jednoga od igrača Valladolida u živom zidu. Ovom pobjedom Real je sačuvao čelnu poziciju na ljestvici nakon šokantnog ispadanja od Lyona u Ligi prvaka, koju su šesti put zaredom Madriđani završili prošle srijede u osmini finala. Imaju (+50) za dva gola bolju gol-razliku od bodovno jednako uspješne Barcelone. Do kraja prvenstva još je 12 kola.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dakox 14.03.2010.

    Dzaba im je kupuju sve zvijezde, ali Higuaina uglavnom im on zabija, a svi protiv njega sramota...

  • Horned Reaper 14.03.2010.

    Real je prvi i tako če i ostati do kraja !!

  • user_45688 14.03.2010.

    joj jesi lik mislio sam prvenstveno na messija bravo, danas je u barci sutra ko zna gdje, ovo bravo barca se na njega prvenstveno odnosilo pa covjek je sam rijesio utakmicu, to sam mislio nikakve hvalospjeve lol!

Komentiraj...
Vidi sve komentare