To je to što me zanima!

Hategan je Dinamu bio sretan, sudio je kad je 'pao' Arsenal...

Ovidiu Hategan Dinamu je sudio u rujnu 2015. godine. U Maksimiru je u 1. kolu Lige prvaka hrvatski prvak slavio protiv Arsenala. Na klupi plavih tada je sjedio Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti ostvario baš kad je sudac bio Ovidiu Hategan. Rumunj je vodio utakmicu u rujnu 2015. godine kad je Dinamo pobijedio Arsenal 2-1.

Josip Pivarić i Junior Fernandes zabili su, a "plave" je s klupe vodio Zoran Mamić. Bilo je to prvo kolo Lige prvaka te sezone. Hategan je, dakle, "modrima" bio sretan. Sad će im opet suditi utakmicu koja je jako bitna.

Nenadu Bjelici Hategan je vodio susret protiv Porta u Ligi prvaka kad je 2013. godine vodio Austriju Beč. Završilo je 1-1. 

Po dobrom ga ne pamti Igor Štimac. Škotska je pobijedila Hrvatsku 2-0 u listopadu 2013. godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Nakon te utakmice je Štico dobio otkaz. Valjda će Rumunj sad ponovno biti sretan Hrvatima.

Podsjetimo samo da se u play-offu Lige prvaka koristi VAR. Szymon Marciniak bit će VAR sudac, njega Bjelica poznaje iz Poljske.

Nije mu baš ostao u lijepom sjećanju s nekim odlukama. Bolje je da večeras nije na terenu, kad ima video, onda valjda neće pogriješiti i znat će Hateganu sugerirati što zatreba.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.08.2019.

    Morat će nam pomoć radi one ruke koju Tala nije vidio

  • Ustani bane 26.08.2019.

    Kad se čosić dero Fernandes na pivarićev gol, nikad to neću zaboraviti 😂

  • contreras 26.08.2019.

    Diname

Komentiraj...
Vidi sve komentare