To je to što me zanima!

Hazard: "Vragovi" zaslužuju respekt, brzo će izazivati strah

Protiv Walesa nismo igrali najbolju utakmicu, ali smo svejedno upisali pobjedu. To pokazuje da smo izrasli u veliku momčad, rekao je kapetan Vincent Kompany
Vidi originalni članak

Dan uoči susreta nogometaša Belgije i Hrvatske u Bruxellesu, u sklopu 2. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine (Brazil), domaći igrači pucaju od samopouzdanja i očekuju nova tri boda...

- Ako ne upišemo šest bodova iz dvije utakmice bit ću jako razočaran - bile su riječi braniča Arsenala Thomasa Vermaelena dan uoči prve utakmice kvalifikacija (prošli četvrtak) protiv Walesa.

Belgija je slavila u Cardiffu s 2-0, te s tri boda dočekuju "vatrene" u svom dvorištu. Ne treba ponavljati koliku individualnu kvalitetu posjeduju belgijski nogometaši, stoga i ne čudi njihov optimizam.

- Želimo ići u Brazil. Još uvijek imamo mnogo stvari koje moramo popraviti, ali na pravom smo putu. Protiv Walesa nismo igrali svoju najbolju utakmicu, ali smo svejedno upisali pobjedu. To pokazuje da smo izrasli u veliku momčad - rekao je kapetan reprezentacije Vincent Kompany.

- Ovakve smo utakmice u prošlosti gubili. Sada smo spremni za velike stvari - rekao je suigrač Nikice Jelavića iz Evertona Marouane Fellaini.

Prosjek godina udarne postave protiv Walesa bio je 24.2, a od svih Belgijanaca najviše pažnje plijeni najskuplje pojačanje Chelseaja ovoga ljeta - Eden Hazard.

- "Vragovi" (Belgija) trenutno zaslužuju respekt... Uskoro će izazivati strah i trepet - "zaprijetio" je Hazard.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • CRNI PUT 10.09.2012.

    Ajde napuhanci sutra ce bit nije jednostavno islo bla bla stavit cemo vas u mali djep glupani jedni a svi koji misle za tu belgiju da je tako dobra i bolja od nas onda nemaju pojma mi smo ekipa sto oni nece nikad bit

  • MajkeMi 10.09.2012.

    u nogometu je bitan faktor forma, a belgija je u boljoj formi, da se danas igra vjerojatno bi pobjedili, ali pošto se sutra igra....;)

  • jaha 10.09.2012.

    mi smo iskusniji , ali imamo trenera koji je zalutao i totalno je neiskusan tako da nam iskustvo i nije neka prednost , bit će jako teško ali ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare