To je to što me zanima!

HD bolji: Škorić je 11 minuta prije kraja Osijeku spasio bod

Na teškom terenu i hladnoći, momčadi su odigrale solidnu utakmicu, a Dragovoljac više može žaliti za punim plijenom. U 58. minuti je zabio Sivonjić, a u 79. Škorić
Vidi originalni članak

Osijek i Hrvatski dragovoljac remijem su otvorili 18. kolo HNL-a. Gosti su bili bolji, ali je u Gradskom vrtu pred 500-tinjak gledatelja završilo 1-1.

Na blatnjavom terenu i hladnoći (0 stupnjeva), momčadi su odigrale solidnu utakmicu, a Dragovoljac više može žaliti za punim plijenom. Pokazat će to i statistika, udarci 14-8, u okvir 8-3. Također, imali su i vodstvo.

U 58. minuti je Sivonjić zabio svoj treći gol sezone. Poništio ga je Škorić i to samo 11 minuta prije kraja.

Osječani i HD su prikovani za dno prvenstvene ljestvice, Osijek je pretposljednji s 11 bodova, dva više od Hrvatskog dragovoljca, ali i četiri manje od Slaven Belupa koji je na 8. mjestu.

U subotu igraju Split i Lokomotiva te Zadar i Istra, u nedjelju Rijeka i Slaven Belupo, a derbi Dinamo i Hajduk na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • armada20 30.11.2013.

    Bravo Osijek,najveći krivac je trener,on tek u drugom poluvremenu uvodi prave igrače,šteta za loše prvo poluvremenu,a drugo su dosta dobro odigrali,šteta za onu ljubojevićevu šansu,šteta što dugandžiću neda više minuta

  • mata iz inata 30.11.2013.

    Zanima me da li igrači Osijeka znaju za STID i SRAMOTU, a pristup je upravo to.

  • Bassanac 29.11.2013.

    Ovo je smjesno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare