To je to što me zanima!

Heidfeld: Okolnosti su tužne, ali moram iskoristiti šansu

Nick Heidfeld odradio je u subotu prve krugove u bolidu Renaulta tijekom testiranja u Jerezu. Njemački vozač je prvi kandidat za mjesto nakon ozljede Roberta Kubice
Vidi originalni članak

Heidfeld je drugi dio prošle sezone Formule 1 odradio za upravljačem Saubera, ali je na kraju godine ostao bez posla. Prilika mu se ukazala nakon teške nesreće koju je doživio prvi Renaultov pilot Robert Kubica na reliju u Italiji prošle nedjelje.

Neizvjesno je hoće li Poljak uopće ove sezone voziti, tako da francuska momčad hitno mora pronaći zamjenu, a izbor je, čini se, pao na Heidfelda koji nije sretan zbog okolnosti koje bi ga mogle vratiti u svijet Formule 1.

- Čudan je osjećaj, ali što da radim? Okolnosti su tužne, zamišljao sam drugačiji povratak u Formulu 1, ali šansa je sada tu i moram je iskoristiti - rekao je Heidfeld (33), dodavši:

- Nikome ne bih poželio to što se dogodilo Kubici, premda razumijem njegovu želju za nastupom u reliju koji je i mene dugo privlačio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • micko1 14.02.2011.

    brzi Nick

  • ferrarif150 14.02.2011.

    steta je sto Kimi tamo "luta"po šumama i gorama. Trebao bi se on vratiti u F1, bez obzira na nesrecu Kubice. Kimi Raikkonen je jedan od talentiranijih vozaca i "ladovina" je i na kraju je pokazao koliki je talenat i veliki vozac osvojivsi naslov svjetskog parvaka u Ferrari-u.

  • user_60514 12.02.2011.

    mislim da je heifeld najbolji vozac koji moze zamijenit kubicu, al samo dok se kubica ne oporavi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare