To je to što me zanima!

Henrik Larsson (41) se vratio i zaigrao sa sinom u napadu...

Nekadašnji nogometaš Celtica i Barcelone zaigrao je posljednjih pet minuta za klub u kojem je potekao, Hogaborg. U švedskom četvrtoligašu igra i njegov sin, Jordan...
Vidi originalni članak

Nismo baš puno kombinirali, ali ponosan sam na njega, rekao je 41-godišnji legendarni švedski nogometaš, Henrik Larsson, koji je zaigrao posljednjih pet minuta za Hogaborg, klub iz četvrte lige u kojem igra njegov 15-godišnji sin Jordan.

Legenda Celtica i Barcelone nije mogla odbiti poziv iz kluba u kojem je potekao. Spremno je izvadio kopačke iz ormara i pomogao svom klubu. Njegov sin, Jordan, zabio je gol u pobjedi Hogaborga protiv Tenhulta (4-2).

- Rijetko se nekome ponudi prilika zaigrati sa svojim sinom - dodao je Larsson za švedski Expressen.

Henrikov sin Jordan već je na meti Helsingborga. 

- Bilo je zabavno igrati s ocem. Možda mu sljedeći put asistiram za gol - rekao je 15-godišnji Jordan Larsson.

U svijetu sporta malo je primjera da su otac i sin igrali u istoj momčadi. U britanskom nogometu postoje tek dva slučaja, kao i u MLB-u, te jedan u NHL-u i NFL-u. 

Poseban su slučaj bili Islanđani Eidur i Arnor Gudjohnsen. Eidur je 1996., na reprezentativnoj utakmici u Estoniji, zamijenio oca. Izbornik ih nije htio staviti zajedno na teren, planirao je to učiniti na domaćoj utakmici protiv Makedonije. Nikad nisu zaigrali skupa jer se Eidur teško ozlijedio igrajući za U-18 reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • CarismoBaionetta 21.06.2013.

    uz solskjaera, jedan od najboljih jokera svih vremena. čovjeko koji je faktički s klupe donio LP 2006. naklon do poda, legendo.

  • bosanac laki 21.06.2013.

    jooooj fali mi ta igračina na malim ekranima,samo jedna riječ može opisat larssona-LEGENDA!!!!

  • usvakomkukoljuimazita 21.06.2013.

    a ostariooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare