To je to što me zanima!

Henry bi ostao bez ruke da Fifa ima šerijatsko pravo

Južnoafrički karikaturist Zapiro jako je razočaran ispadanjem Gane od Urugvaja nakon Suarezove ruke. U Urugvajčevu je čast napravio karikaturu
Vidi originalni članak

Igrač Gane skače, udara loptu glavom i..., ništa od velikog slavlja Gane. Urugvajski napadač Suarez vratio se pomoći svom golmanu. Malo je predoslovno to sve shvatio i "skinuo" loptu rukom. Dobio je crveni karton, a Gana penal za pobjedu u drugom produžetku četvrtfinalu SP-a. Gyan je namjestio loptu na bijelu točku, zletio se i..., ostalo je povijest. Gana je ispala na penale, navijači su bili u šoku, Suarez je od tragičara postao junak. Južnoafrički karikaturist Zapiro još se ne može pomiriti s načinom na koji je Gana ispala. Nazvao je Suareza varalicom i u čast njemu, Maradoni i Henryju, igračima koji često zaborave da igraju nogomet pa si pomognu rukom, napravio karikaturu.
"Kad bi Fifa primjenjivala šerijatsko pravo", naslov je karikature Zapira. Na njoj Maradona i Henry nemaju jednu, a Suarez obje ruke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BlackSpin 10.07.2010.

    al mi je suraez smijesan na slici heheehe : -)

  • dotur 10.07.2010.

    Glupost. Suarez je napravio najbolje što je mogao u toj situaciji. Da je to bio neki Južnoafrikanac ili Ganac ovaj isti umjetnik ne bi sad crtao karikature. Zamislite da je neki naš igrao rukom u toj situaciji, sumnjam da bi netko tražio Fifu za mišljenje. Keep it real.

  • glupavi 10.07.2010.

    zašto bi fifa osudila nekog nakon utakmice...suđenje se bazira na onome ŠTO SUDAC VIDI što znači da je sastavni dio igre zajebat suca.....pitanje...da je olić napravio istu stvar bili mu Mi podigli spomenik....

Komentiraj...
Vidi sve komentare