To je to što me zanima!

Henry u suzama, Dudu na Messija, Ola na Rooneya...

Arsenal je moj klub, navijat ću za njega cijeli život, rekao je Thierry Henry, koji se rasplakao nakon ždrijeba LP-a. Francuz je tamo proveo 8 godina
Vidi originalni članak

Hrvatskim reprezentativcima Oliću, Pranjiću i Eduardu nisu se ostvarile želje. Put prema Madridu vodi preko Barcelone, odnosno Manchester Uniteda.
- Težak ždrijeb. Siguran sam da nismo favoriti. Odete li u bilo koju kladionicu, dobit ćete potvrdu mojih tvrdnji - rekao je Arsene Wenger.
Eduardo da Silva protiv Messija. Najbolji hrvatski napadač protiv najboljeg svjetskog.
Osim Messija u London stižu Ibrahimović, Iniesta, Xavi... Svi s Barcom u srcu. Ali ne i Thierry Henry.
- Uoči ždrijeba molio sam Boga da izbjegnemo Arsenal. Ipak je to moj najdraži klub i navijat ću za njega do kraja života - rekao je Henry, koji je u izboru navijača Arsenala proglašen najvećim igračem u povijesti kluba. Francuz je u osam godina provedenih u Londonu zabio je 226 golova. Kao nitko prije.
- S Henryjem se često čujem. Razgovarali smo i uoči ždrijeba - rekao je Arsene Wenger. 
Ivica Olić i Danijel Pranjić idu na Old Trafford.
- Inače igramo protiv momčadi koje gaje obrambeni stil. Manchester igra napadački i tu je naša prednost - rekao je trener Bayerna Louis van Gaal.
U prilog našim reprezentativcima ide statistika. U posljednjih sedam utakmica Bayerna i Manchestera Englezi su pobijedili jedanput - prije 11 godina u finalu Lige prvaka u Barceloni.


NAJBOLJI RUSKI IGRAČ JE - UMJETNA TRAVA
Sportski direktor Intera Luis Figo čvrsto je stisnuo šaku shvativši da su dobili protivnika po želji. No nekoliko minuta poslije malo je “pozelenio”. Shvatio je da Rusi spremaju umjetnu travu. S kojom interovci nisu baš “na ti”.
- Velika je razlika u odnosu na pravu travu. Motivacija za ulazak u polufinale Lige prvaka mora biti jača od bilo kakve podloge - rekao je Interov čovjek na ždrijebu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crnilabud 20.03.2010.

    ...u boj za narod svoj!!

  • MamacBL 20.03.2010.

    Jedan je Anri!! !:)

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 20.03.2010.

    henry je za ronneya veldin karic

Komentiraj...
Vidi sve komentare