To je to što me zanima!

Hercules je šokirao Camp Nou i pobijedio Barcelonu

Prošlosezonski drugoligaš iznenadio je moćnu Barcelonu. Slavili su nogometaši Herculesa 2-0 na Nou Campu golovima Paragvajca Valdeza
Vidi originalni članak

Veliko su iznenađenje kreirali nogometaši Herculesa svladavši na Camp Nou branitelja naslova španjolskih prvaka, Barcelonu, 2-0. Nakon što se u otvarajućem Primerinom kolu madridski Real "spotaknuo" kod Mallorce odigravši 0-0, mnogi su bili spremni ustvrditi kako momčad u nastajanju ove sezone neće još moći parirati "katalonskom ponosu" kojem su predviđali novi naslov prvaka. Možda će tako i biti, ali već u 2. kolu, u prvoj domaćoj utakmici sezone, Barcelonin "stroj" je razočarao izgubivši susret od prošlosezonskog drugoligaša. Dvostruki strijelac za veliku pobjedu momčadi koja je na premijeri poražena od Atletica 1-0 bio je paragvajski reprezentativni napadač Nelson Valdez. Bila mu je to debi utakmica za Hercules, kao i Davidu Trezeguetu pristiglom iz Juventusa (promašio 'zicer' u 89.), a pamtit će je za sva vremena. Na nogometnom hramu Valdez je u 28. minuti iskoristio gužvu u petercu i bio taj koji je posljednji dodirnuo loptu prije ulaska u mrežu za šok Barceloninih navijača, da bi u 58. svojim drugim golom na utakmici i riješio pitanje pobjednika. Zabio je s nekih jedanaest metara od grede. Barcelona je utakmicu igrala u 4-3-3 formaciji s isturenim Messijem, Krkićem (zamijenio ga Pedro) i Villom. Stvorio je španjolski prvak velik broj prilika, no niti jednu nije znao realizirati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jura-vk 11.09.2010.

    Barca ih je malo podcijenila, ali bit će bolje, dobro su igrali. Real je pobijedio, jeste gledali to mučenje? Uživajte svi navijači Reala u odličanom nogometu. Stadion im je već zviždao.

  • ivano666 11.09.2010.

    svake godine ista priča realovih navijača... \"sljedeća sezona je naša\"...tako se oni odma na početku pripreme, jadni!!!

  • silvianavarro 11.09.2010.

    :))) Barcelona sucks!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare