To je to što me zanima!

Hereide novi izbornik Danske, a Igor Angelovski Makedonije

Dva dana uoči ždrijeba za Euro u Francuskoj reprezentacije koje na njemu neće nastupiti dobile su nove izbornike. Dance preuzima Hareide, Makedonce Angelovski
Vidi originalni članak

Nakon neuspješnog kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2016., nogometne reprezentacije Danske i Makedonije smijenile su izbornike, a njihovi nasljednici, koji će ih povesti u borbu za Mundijal u Rusiji 2018., imenovani su danas.

Age Hareide (62), bivši trener Malmöa, zamijenio je Mortena Olsena na klupi Danaca nakon 15 godina njegove vladavine. Hareide je tako samo dan nakon rekordno visokog poraza od Real Madrida (8-0) dobio priliku voditi nacionalnu momčad.

Ljubinka Drulovića u Makedoniji zamijenit će Igor Angelovski (39), koji je do danas obnašao funkciju privremenog izbornika. Makedonija je pretrpjela potpuni debakl u kvalifikacijama zauzevši posljednje, šesto mjesto u svojoj skupini.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lukagusjo11 11.12.2015.

    tko su ti

  • mile1111 10.12.2015.

    vrlo bitna vijest

  • plavonebo6_1 10.12.2015.

    Dokle ce se ova agonija odvijati?Pa zar se nemogu dogovorit oko sastava za prvu i drugu ligu,pa koliko ih samo ceka ja zapadnoj konferenciji a di je jos kup kralja pa samo s time ne mogu nadoknadit pocetak sezone a kup kralja je vez za tjedan dana(malo manje ako se uzme u obzir treceg picka sa ovogodisnje liste popisa za 80. utakmicu)Ali sa druge strane i ako oni nebudu u uzem izboru za kup makar i za kup kralja svejedno ce se playoff odvijat po principu 80-22 utakmica sto je minimalno za ulaz u 16 momcadi i ako se predomisle za pick ovogodisnje liste nece im pomoc jer je ove godine bio lockout a glavnu rijec je imao nazalost stern iako cijenim covijeka izjava mu ne stoji ali dobro ika pravo veta sa druge strane sefolosha samo da se sasa vujacic oporavi do odigravanja playoffa!!U svakom slucaju pratimo situaciju nadam se svi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare