To je to što me zanima!

Hernan Crespo: Mourinhu bi bilo super u Italiji

Argentinski reprezentativac prvo je pozvao Josea Mourinhoa u Inter, da bi se potom ispravio da je mislio da dođe u Italiju
Vidi originalni članak

Bez obzira koliko cijenio Josea Mourinha, pomalo nepromišljeno izgleda zvati jednog trenera, a nadati se da će te drugi onda staviti u momčad. A baš to je napravio Hernan Crespo.
- Mourinho je odličan trener, showman i bilo bi ga krasno vidjeti ovdje... - rekao je Argentinac, shvatio da nije baš pametno napravio i nakon toga pokušao se “iščupati”.
- ...u Italiji. Ovdje bi mu bilo super. Mourinho voli Italiju, samo ne znam koga bi mogao trenirati. Ma, nije to ni bitno da u Italiji budu najbolji treneri, on to svakako jest.
Pa sad, čisto sumnjamo da je takav “dobrotvor” da bi jednog od najboljih trenera svijeta volio vidjeti, na primjer, na klupi Rome, Juventusa... No što god pod time mislio, dokazao je da njegova kriza dok je bio član Chelseaja nema veze s “taštinom” Portugalca, već kako je svojedobno, dok je bio stanovnik Londona, govorio:
- Ne mogu više živjeti ovdje, želim nazad u Italiju!
A Manciniju stolica odavno nije čvrsta, svakim idućim kiksom mogao bi postati bivši. A tad bi Jose mogao doći baš u Inter.

DROGBA PONOVNO NAPAO UPRAVU ZBOG MOURINHA
Didier Drogba nikako se ne može pomiriti s činjenicom da Josea Mourinha više nema, razmišlja o odlasku iz Chelseaja, a dok je tu svako malo “obruši” se na Upravu kluba. Odlaskom Portugalca, kaže Drogba, uništila se obiteljska atmosfera u svlačionici i igrači su postali nervozni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare