To je to što me zanima!

Hernan Fredes u Dinamu kao zamjena za Modrića?

Zdravko i Zoran Mamić Dinamo žele dovesti 21-godišnjeg Argentinca Hernana Fredesa, za kojeg Independiente traži čak 6,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Šest i pol milijuna eura? To je previše, rekao je za argentinski list Clarin 21-godišnji Hernan Fredes, kojeg Dinamo navodno želi dovesti iz Independientea.
- Znam da me prate, no nisu sa mnom još kontaktirali - rekao je Argentinac, kojeg šefovi kluba ne žele pustiti za manje od spomenutih 6,5 milijuna eura.
Inače, jedna Fredesova prabaka je Hrvatica i na osnovi toga je prije godinu dana zatražio domovnicu. Iako nije rekao da navija za Dinamo od "malih nogu", ima dobro mišljenje u HNL-u.
- U hrvatskoj ligi bi sigurno napredovao, a i bio bi bliže zapadnim klubovima. Dinamo je tamo najjači klub, ima tri naslova prvaka u nizu, a u njemu su igrali velikani poput Zvonimira Bobana, Davora Šukera i Roberta Prosinečkog. Vidio sam neke fotografije, riječ je o prekrasnoj zemlji, koja je 1991. stekla neovisnost, a 2009. bi trebala ući u Europsku uniju - rekao je dobro informirani Hernan Fredes.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Filip 3 04.06.2008.

    sada je dobro informiran ali kada dođe mamiću onda više neće biti

  • Barney 26.05.2008.

    zamjenit ce Modrica???..da.da...europski velikani se samaraju za Modrica koji od njih ce ga uspjeti dovesti u svoje redove kao veliko pojacanje, a Dinamo nakon prodaje Modrica ode malo do Argentine...sutne nogom u grm i odmah 4 Modrica iskoce van...sad samo jos iskesirat 6.5 mil za njega i eto nama novoga Modrica...a ovi velikani poput Tottenhama su sisali vesla i imaju previse para a malo mozga u glavi pa se nisu sjetili otici u Argentinu izvidjeti teren....joj,joj...kak su bedasti...dali su 26 mil za Modrica a u Argentini imas takvihi graca za 6.5 mil....mogli su kupit za te pare 4 igraca umjesto jednog i osvojit Ligu Prvaka...mislim stvarno...vjerujem da je decko dobar igrac ali nemojte ga spominjati kao ZAMJENU Modricu jer Modric je za one pare sto si Dinamo moze priustiti za pojacanje NEZAMJENJIV!!!!...kad ce Dinamo iskesirati 30-40 mil eura za jednog igraca onda mogu govorit o zamjeni za Modrica...ovo nije ZAMJENA nego DOPUNA...a za hrvatsku ligu su ionako prejaki, i bez Fredsa

  • cain 26.05.2008.

    mamiću ako si pametan a znam da jesi iskeširaj za momka.Dobar je vijeruj mi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare