To je to što me zanima!

Heroj gašenja splitskog požara i na Hajdukovom kalendaru...

Objavljene su i fotografije hrabrih vatrogasaca nakon gašenja požara u splitu, a jedno se lice posebno istaknulo. Bio je to Marko Ivanišević. Vatrogasac koji je jučer postao heroj grada i Hrvatske, a nedavno bio model za Hajdukov kalendar...
Vidi originalni članak

Požar u Papandopulovoj ulici u Splitu brzo je stavljen pod kontrolu, a iako je vatra zahvatila više stanova, nitko nije poginuo. Vatra je bila toliko jaka da se vatrogascima topila oprema koju nosili, a nakon akcije bili su potpuno iscrpljeni. Fotografije njihovih garavih lica s kojih je čađu prao samo znoj pogodile su cijelu javnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među njima je bio i vatrogasac Marko Ivanišević koji je nedavno bio dijelom fotografiranja Hajdukovog kalendara za 2020. godinu gdje su se igrači 'bilih' našli u raznim ulogama, među njima i u ulozi vatrogasaca. 

Na službenoj fotografiji drugi s lijeva, splitski vatrogasac jučer je spasio svoj grad, a u Hajduku su posebno ponosni što je sudjelovao u njihovom projektu.

Podsjetimo, požar je gasilo 39 vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) te Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Splita i Žrnovnice.

- Trojica vatrogasaca pomoć su zatražili vjerojatno zbog premorenosti i dehidriranosti, ali još ne znamo jesu li prevezeni u bolnicu - rekli su iz JVP Split. Potvrđeno je da je ozlijeđena jedna žena na koju je palo staklo, a kasnije je objavljeno i da je lakše ozlijeđen još jedan vatrogasac koji se također nagutao dima te je dehidrirao.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BiHD 25.11.2019.

    Svakako zasluzuju vise clanaka i pozornosti od nogometasa kojima se pridaje vaznost i kad palac slome, a placena im svaka minuta i tokom ozljede, treninga i utakmice. Ne znam kako pojedine nije sramota komentirati da su clanci o vatrogascima dosadni, da gase kontejnere i slicno

  • 25.11.2019.

    bravo svaka čast

  • urnebes 25.11.2019.

    dosadno, puno veselije i interesantnije je bilo na slavlju jednog rođendana, ko je htio mogao je i pjevat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare