To je to što me zanima!

Heroj Gutierrez: Pobijedio rak, na terene se vratio golčinom

Bivši argentinski reprezentativac vratio se nogometu nakon bitke s rakom testisa, a u utakmici druge momčadi Newcastlea i Boltona zabio je lijep gol s 20-ak metara
Vidi originalni članak

Jonas Gutierrez imao je zanimljivu karijeru, a malo je tko mogao reći da ćemo ga opet vidjeti u nogometnom dresu nakon što mu je 2013. godine dijagnosticiran rak testisa. No Argentinac se nije predavao, imao je i maksimalnu podršku svojeg Newcastlea kroz cijelo liječenje i sačuvano mjesto u momčadi kad bude spreman za povratak nogometu. 

Posljednju kemoterapiju odradio je u rujnu, iz bolnice izašao dva mjeseca poslije i započeo s treninzima. Za trud je nagrađen prilikom da igra utakmicu U-21 momčadi između Boltona i Newcastlea, a u 11. minuti na najbolji je mogući način zahvalio treneru i klubu. 

S dvadesetak metara zakucao je loptu u rašlje za 1-0, uz veliki pljesak publike na Newcastleovom terenu u Whitley Parku. To je 31-godišnjem bivšem argentinskom reprezentativcu prvi pogodak poslije oporavka, a dirljiv trenutak nije umanjio ni Sammi Odelusi koji je postavio konačnih 1-1 u drugom poluvremenu. 

Trebat će proći neko vrijeme prije nego se Gutierrez priključi prvoj ekipi, ali nastavi li s ovakvim golovima, uskoro bi mogao zaigrati i na St. James' Parku. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kakevt 14.01.2015.

    zar niste pisali da mu newcastle nije platia avionsku kartu do argentine?

  • mancity24 14.01.2015.

    svaka cast,sjecam se 2013 kada je to bilo,bio je borben nogometas samo nastavi karijeru

  • Lalala5 14.01.2015.

    Želim ti svu sreću i zdravlja najviše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare