To je to što me zanima!

Heroj Real Madrida, a "izbušili" su ga Ruki i Sammir u Zagrebu

PAO U MAKSIMIRU Diego Lopez, heroj Reala, branio je u Maksimiru za Villarreal. Dinamovci su mu iz tri udarca dali dva gola. Zabili su Ante Rukavina i Sammir...
Vidi originalni članak

Sjedio sam uz televizor, gledao čudesne obrane Realova golmana i odmah se sjetio da sam tom sjajnom Diegu Lopezu zabio gol na Maksimiru, rekao je Ante Rukavina.

Novi heroj Reala u rujnu 2010. branio je za Villarreal protiv Dinama u prvom kolu Europske lige.

- Bila je to jedna od Dinamovih, a i mojih najboljih utakmica. Sammir mi je dao odličnu loptu, Diego Lopez je izletio i morao sam odabrati u sekundi. Odlučio sam pucati u prvi kut. I zabio mu - smije se napadač Dinama.

Zabio mu je i hrvatski Brazilac Sammir.

- Cufre je prije toga gola prošao cijeli teren i našao Sammira - prisjeća se Rukavina.

Lopez (31) je kao 19-godišnjak stigao u Real, no uslijedile su posudbe u Alcorcon te drugu momčad Betisa. Dugo je čekao svoju priliku, no kao Casillasova zamjena branio je u samo tri utakmice. Potom je 2007. godine otišao u Villarreal, a 2012. stigao je u Rakitićevu Sevillu.

- U te dvije utakmice, koje smo igrali protiv Villarreala, vidjelo se da je fantastičan golman. Branio je stvarno sjajno. Uopće me nisu iznenadile njegove obrane na Old Traffordu, sjajan je golman. Jedino mi je čudno što je bio rezervni golman u Sevilli, nisam to mogao shvatiti jer je zaista odličan. Drago mi je da se snašao u Realu - kaže Ruki.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • CTEBAH 08.03.2013.

    Ma nemojte tako.Mogu i novinari 'jednom' pogrijesiti i oni su ljudi ........VALJDA

  • Blade50 07.03.2013.

    nije bitno šta se pišu svakakve gluparije samo da se popuni rubrika sport!

  • CpC-99 07.03.2013.

    o moj bože iz antologije sporta ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare