To je to što me zanima!

Heroj Rujevice! Navijači Rijeke Andrijaševića nosili na rukama

Navijači Rijeke nakon utakmice protiv Cibalije pohrlili su na teren, a Franko Andrijašević završio je u zraku povevši navijačke pjesme. Pitanje je hoće li mu to biti posljednja utakmica na Rujevici...
Vidi originalni članak

Ako je itko zaslužio status istinskog junaka Rijeke ove sezone, onda je to Franko Andrijašević. Čovjek kojega nisu htjeli u Dinamu zapaprio je bivšem klubu i odveo bijele s Kvarnera do premijernog naslova prvaka Hrvatske.

Franko je ove sezone (dosad) zabio 15 golova i još se uvijek drži u konkurenciji za najboljeg strijelca lige iza Márka Futácsa, koji uoči zadnjeg kola ima gol više.

U deliriju nakon kraja utakmice protiv Cibalije (4-0) navijači su potrčali u zagrljaj brojnim igračima, ali Andrijašević je imao poseban status. Podigli su ga u zrak, a on je pjevao s njima u glas...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitanje je, međutim, hoće li Rijeka moći zadržati tako klasnog igrača kakav je Andrijašević i za napad na Ligu prvaka ili će se on već ovo ljeto skrasiti u nekom od europskih klubova. Prije toga, međutim, Franko će jurišati i na Kup u finalu u Varaždinu 31. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 25.05.2017.

    Metnia ga Franko...haahahahahahah

  • 22.05.2017.

    Danas su dalmoši na aparatima ....

  • miris kusa 22.05.2017.

    Ovu sliku dinamovi igraci danas mogu samo sanjati i gledati.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare