To je to što me zanima!

Hertha nije željela Drpića, ali Nives nema veze s tim!

Dino Drpić ne uklapa se u profil igrača kakav je zamislio trener Favre, objasnio je direktor Herthe odluku da odbiju ponudu za angažiranje Drpića
Vidi originalni članak

Sportski direktor Herthe Michael Preetz potvrdio je kako je njegovu klubu ponuđen hrvatski reprezentativac Dino Drpić (28), ali i da od posla neće biti ništa. Njemački dnevnik Bild cijeli je slučaj pokušao okrenuti na šalu. U izvještaju tako stoji da Hertha ne želi Drpića i njegovu privlačnu suprugu Nives, uz poruku: “Sramota! Gospodine Preetz, što imate protiv gospođe Celzijus?” Preetz se, međutim, nije dao uhvatiti u Bildovu zamku i ozbiljno je odgovorio:
- Drpić nam je ponuđen, ali nismo bili zainteresirani. To nema nikakve veze s njegovom suprugom. Dovođenje igrača ne ovisi o njihovim partnerima - izjavio je Preetz.
- Razlog je u našoj ukupnoj filozofiji. A Drpić se ne uklapa u profil igrača kakav je zamislio naš trener Lucien Favre - dodao je sportski direktor Berlinčana.
Umjesto Drpića, koji tako i dalje ostaje u drugoligašu Karlsruheu, Hertha je na probu za mjesto braniča, ispražnjeno nakon odlaska našeg Josipa Šimunića, dovela mladog Srbina Nemanju Pejčinovića (21), nogometaša beogradskog Rada.
- Promatramo ga već neko vrijeme. Na nedavnom je Europskom prvenstvu U21 ostavio dobar dojam. Definitivno ima potencijala - rekao je Preetz.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • njonjo 15.07.2009.

    A da Nives \"porazgovara\" sa trenerom i predsjednikom Herte garantiram ti da bi bio i kapetan tima

  • teuta 15.07.2009.

    a dugo je bio u njemackoj

  • chevaper 15.07.2009.

    ma drpić se ne uklapa u profil Igraca točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare