To je to što me zanima!

Heynckes: Pas mi je rekao da opet sjednem na klupu Bayerna

Savjetovao sam se sa suprugom i kćeri oko povratka u Bayern, no kad je moj pas dvaput zalajao onda više nisam imao dvojbi, priznao je novi trener bavarskog kluba
Vidi originalni članak

Jupp Heynckes (72) četiri godine nije bio trener. Te 2013. s Bayernom je osvojio tri naslova, Ligu prvaka, prvenstvo i Kup, no morao je otići kako bi otvorio mjesto Pepu Guardioli.

Iz današnje perspektive to nije bio dobar potez Bavaraca, no čelnici kluba sjetili su se svog uspješnog trenera nakon što su otkaz dali Carlu Ancelottiju.

Heynckes je pristao doći u Bayern i četvrti put, premda je prije četiri godine rekao da zaključuje trenersku karijeru.

- Nikad neću reći nikad, ali uvjeravam vas da više neću biti trener. Mislim da sam karijeru završio na najbolji mogući način - rekao je Heynckes prije četiri godine.

Ipak se vratio i na klupi će sjediti do kraja sezone. Na povratak ga nije nagovorio Karl-Heinz Rummenigge s bogatim ugovorom, već razgovor s kućnim ljubimcem.

- Nikad se ne bi iz mirovine vratio da nije riječ o Bayernu. Savjetovao sam se sa suprugom i kćeri, no kad je moj pas dvaput zalajao onda više nisam imao dvojbi - priznao je novi trener bavarskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Franz von Drkensson 11.10.2017.

    Dobra droga kad ti je pas savjetnik

  • umjereni pacifist 11.10.2017.

    neznam što je nijemcima bilo da ga maknu. bili su nepobjedivi sa njim na čelu.

  • rashomonn 10.10.2017.

    Son of sam ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare