To je to što me zanima!

Heynckes: Podrazumijeva se da će Mandžo igrati u subotu

Bayernov napadač Mario Mandžukić zbog udarca u koljeno u Kupu propustio je utakmicu s Hannoverom, a zbog žutih kartona Barcu. Spreman je za Freiburg
Vidi originalni članak

Nakon prisilne stanke, što zbog ozljede, što zbog suspenzije, hrvatski nogometaš Mario Mandžukić sigurno će igrati protiv Freiburga u 31. kolu Bundeslige, potvrdio je trener Bayerna Jupp Heynckes.

Najbolji Bayernov strijelac u aktualnoj sezoni zadobio je, podsjetimo, udarac u koljeno u polufinalnoj utakmici Njemačkog kupa protiv Wolfsburga. Propustio je zbog toga prvenstveno gostovanje kod Hannovera prošli vikend, a nije igrao ni protiv Barcelone u prvom polufinalnom dvoboju Lige prvaka, ali ponajprije zbog akumuliranih žutih kartona.

Iako ga je Heynckes u posljednje vrijeme često odmarao u Bundesligi kako bi bio spremniji za Ligu prvaka, u subotu će Mandžukić biti na terenu, a odmor će dobiti neki drugi igrači.

- Podrazumijeva se da će Mandžukić igrati u subotu - poručio je Heynckes koji na hrvatskog napadača ozbiljno računa i za uzvrat u Barceloni gdje će Bayern braniti veliku prednost (4-0).

Protiv Freiburga vrlo vjerojatno neće igrati Thomas Müller, strijelac dvaju pogodaka protiv Katalonaca, a Heynckes će, prema vlastitom priznanju, poštedjeti još neke igrače. Očekuje se, pak, da će od prve minute zaigrati Xherdan Shaqiri i Claudio Pizarro.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • downtown 27.04.2013.

    dobro ovo je realan odluka trenera , vidi se da cijeni i gomeza i mandzukica ....oba su sjajni napadaci i sigurno je tesko se odlucita ko ce ti bit prva špica , jedino sto se tice uzvratne utakice protiv barce mislim da bi mandzo bio bolji izbor od gomeza zato sto je veliki trkac i mogao bi pomoc puno u kocenju igre barcelone , ali s druge strane gomez ga moze utrpat svaki cas jer je takav tip igraca on ceka ali bome i doceka gotovo u pravilu...

  • 1980bena 26.04.2013.

    manđo blago tebi igraš u vrhunskom klubu u vrhunskoj formi!bolje ne može!nije crnjak nekad i sjesti na klupu kraj takve atmosfere i igrača!

  • kamo srece 26.04.2013.

    tako je...mandžu bruse za barcu i finale LP...bit ce veselo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare