To je to što me zanima!

Hezonji vjeruju suigrači, trener pronašao manu: "Nema plan"

U subotu će navijači Orlanda prvi put vidjeti novu momčad koju je posložio trener Scott Skiles. Računa i na Marija Hezonju, za kojeg kaže da mu je nebo granica
Vidi originalni članak

Sjedi pored mene u svlačionici, odmah vidite koliko energije taj dečko ima. A čim izađe na teren, odmah priča samo o pobjedi, što je savršeno. To nam je trebalo, rekao je Victor Oladipo, ponajbolji igrač Orlando Magica. 

Pričao je o Mariju Hezonji. Hrvatski 20-godišnjak debitirat će u predsezoni za Orlando u subotu protiv Charlotte Hornetsa, a i crnogorski centar Nikola Vučević uživa u dolasku Hezonje u momčad. 

- On je točno ono što nam je trebalo - rekao je Vučević. 

- S krila može šutirati, zna i prodirati prema košu, a još je i atletski moćan. 

Baš dio s prodorima muči Scotta Skilesa, strogog trenera Magica. 

- Kad krene u prodor, nema plan što napraviti, nego ide pomalo nekontrolirano. To je tipično za mlade igrače, ali ja vjerujem da mu je samo nebo granica - dodao je malo pozitive i Skiles. 

Hezonja prvi kreće u predsezonu od Hrvata. U ponedjeljak će igrati Duje Dukan s Kingsima protiv Portlanda, a Bojan Bogdanović s Brooklynom protiv svojeg bivšeg kluba, Fenerbahče Ülkera. Damjan Rudež i Minnesota Timberwolvesi u srijedu igraju s Oklahomom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • suradnja0101 01.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare