To je to što me zanima!

Hiddink: Momčad je odlično reagirala nakon poraza

Izbornik ruske nogometne reprezentacije Guus Hiddink zadovoljan je rezultatom i reakcijom svoje momčadi nakon poraza u 1. kolu od Španjolaca
Vidi originalni članak

Rusija je u posljednjoj utakmici 2. kruga pobijedila Grčku 1-0 te će u posljednjem kolu protiv Švedske sama odlučiti o svojoj sudbini.
- Cijela momčad izborila se za ovaj rezultat. U modernom nogometu mora se igrati čvrst nogomet i ne smiju se propuštati prilike. Jako sam sretan zbog pobjede jer sada znam da ruski igrači mogu kvalitetno reagirati kad je to potrebno - izjavio je Hiddink.
- Šteta što nismo iskoristili prilike koje smo imali. Ali uvijek sam govorio da Grčka nije momčad koja može zabiti puno golova. Nadao sam se da ćemo postići barem jedan, ali to sada nije bio slučaj. Sami smo uvelike pridonijeli pogotku Rusa i to nam nije bilo potrebno. Nadao sam se da ćemo uz veći pritisak uspjeti doći do izjednačenja, ali nismo uspjeli. Momčad protiv koje smo igrali bila je prvoklasna, nevjerojatno sigurna i brza - izjavio je grčki izbornik Otto Rehhagel.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare