To je to što me zanima!

Hiddink: Nije mi problem voditi Tursku i biti trener Chelseaja

Nisam još dobio službenu ponudu Chelseaja. Pričao sam s predsjednikom turskog saveza. No on sve zna. Inteligentan je i prati medije, rekao je turski izbornik Hiddink
Vidi originalni članak

Trenirao sam Australiju i PSV u isto vrijeme, kao i Rusiju i Chelsea. Nije mi problem raditi dva posla odjednom, rekao je izbornik Turske Nizozemac Guss Hiddink i time otvorio put povratka na Stamford Bridge.

Nije tajna da baš njega želi Roman Abramovič. Poručio je to Rus i javno, no službena ponuda Hiddinku još nije stigla. Nedavno se Nizozemac odbio izjasniti o budućnosti na klupi Turske s kojom ima ugovor koji istječe nakon Eura 2012. Odmah su počele špekulacije da se Hiddink vraća u Chelsea.

- Nisam još dobio službenu ponudu. Pričao sam s predsjednikom turskog saveza. No on sve zna. Prati medije - rekao je Hiddink.

Više voli klupski nogomet pa je sve realnije da ćemo na klupi Chelseaja gledati upravo njega.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • blink4moment 01.06.2011.

    daj Boze da dode...dode li on Chelsea osvaja naslov sigurno...nije iskljuceno da osvoji i ligu prvaka...Guus Hiddink je po meni jedan od najvecih trenera i jedan od dvojice koji zna igrati protiv barcelone...manchester ionako nema puno sanse, posto za uspjeh ove sezone mogu zahvaliti van der saru...dok se de gea razbrani ce proci minimum jedna sezona...

  • fzd 01.06.2011.

    nije on nikakav huss hiddink nego guus hiddink

  • uzvišeni2 01.06.2011.

    hidink stvarno si covik dodi nam

Komentiraj...
Vidi sve komentare