To je to što me zanima!

Hiddink vjeruje u čudo: Nakon Hrvatske se vraćam u Tursku

Matematičke šanse još uvijek postoje. Ako se ne plasiramo na završni turnir bit će to veliko razočarenje za mene, rekao je Hiddink koji još vjeruje u plasman na Euro
Vidi originalni članak

Izbornik nogometne reprezentacije Turske, Guus Hiddink, istaknuo je da je njegova momčad radila puno glupih pogrešaka u 3-0 porazu od Hrvatske u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine.

- Gol u drugoj minuti utakmice nas je presjekao. Kada izgubite 3-0, gledano iz defenzivne perspektive, učinili ste nešto jako glupo - rekao je Hiddink dan uoči uzvrata na Maksimiru.

Iako njegova momčad mora zabiti minimalno tri gola u gostima reprezentaciji kojoj je u 210 minuta u posljednja dva susreta zabila jedan gol, Hiddink ne gubi nadu.

- Matematičke šanse još uvijek postoje. Ako se ne plasiramo na završni turnir bit će to veliko razočarenje za mene - veli Nizozemac.

Neizbježno pitanje dakako bilo je o njegovoj ostavci, odnosno namjerava li se vratiti u Tursku nakon utakmice.

- Naravno. Vraćam se u Tursku na razgovor sa savezom - zaključio je Hiddink razgovor za nizozemski Plus News.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • liberal 14.11.2011.

    FINALE CHAMP.LEAGUE 1999 Bayern-Man.Utd 1:0 do 91"min-.92" i 93" dva gola MAN.UTD -prvak Europe...ili jos bolje FINALE CHAMP.LEAGUE 2005 Milan-Liverpool-prvo poluvrijeme 3:0 vodi Milan; kraj utakmice 3:3 -jedanaesterci i Liverpool-prvak Europe...to je sve nogomet i bas iz tog razloga Hrvatska mora sutra odigrati kao da je izgubila 1:0 u Istanbulu ..nema opustanja ..tko nam moze garantirati da za Turke sutra ne bude sviran jedanaesterac i da nekako na prljav nacin ne dodju do izjedanacenja ..a onda znamo vec kako to boli iz proslosti...

  • _lackovic_ 14.11.2011.

    taj hiddink već više od desetljeća od govna pravi čokoladu. oni koji nisu balavi sjećaju se 1998. kad je s nizozemskom igrao najljepši nogomet na tom prvenstvu, ali nisu imali sreće s brazilcima u polufinalu, a naročito ne s nama u utakmici za treće mjesto u kojoj su nas blago rečeno razvalili, ali mi smo tad ipak imali svjetske klase kao što su bili šuker i prosinečki koji su nam svojim čudesnim golovima donijeli pobjedu. 2002. - južna koreja s kojom osvaja 3. mjesto na SP, 2008. - s rusima dolazi do polufinala EP, zato me toliko i iznenadila ova loša izvedba turaka u petak s obzirom na to kakvog izbornika imaju. bez uvrede biliću, ali osobno smatram da bi naša reprezentacija na čelu s hiddinkom 2008. došla do finala EP.

  • Nizozemac 14.11.2011.

    Ne Matematicke nego nikakve sanse nemaju a Hiddink iz Zagreba bolje odmah da leti za Nizozemsku da ni neide u Tursku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare