To je to što me zanima!

Hierro preuzeo 'furiju' nakon što se svađao s Lopeteguijem...

Njih dvojica snimljena su u žustroj raspravi, a Hierro se u Krasnodaru na pripremama 'furije' obrušio na Lopeteguija nakon što je ovaj postao trener madridskog Reala. Uskoro je došlo do zamjene na izborničkoj klupi
Vidi originalni članak

Nekoliko sati prije nego je Julen Lopetegui napustio kormilo Španjolske, upao je u razmirice sa sportskim direktorom reprezentacije Fernandom Hierrom.

Njih dvojica snimljena su u žustroj raspravi, a Hierro se u Krasnodaru na pripremama 'furije' obrušio se na sad već bivšeg izbornika nakon što je postao trener madridskog Reala.

- Zahvaljujemo Julenu za sve što je napravio jer on jedan od najzaslužnijih za naš plasman u Rusiju, no primorani smo ga otpustiti. Svim zaposlenicima u Savezu mora biti jasno da se neka pravila ponašanja moraju poštivati - izjavio je predsjednik tamošnjeg saveza Rubiales, zamjerajući Lopeteguiju, koji je sve pregovore s Real Madridom odradio bez znanja saveza.

PREGOVARAO BEZ ZNANJA SAVEZA Španjolci su potjerali izbornika dan uoči početka SP-a u Rusiji!

Hierro je bio glavni kandidat za preuzimanje Španjolaca budući da je u reprezentaciji od studenog 2017.

To mu je ujedno bio i drugi mandat na istoj funkciji budući da je od 2007. do 2011. također obavljao funkciju sportskog direktora reprezentacije, a sada će postati izbornik.

Fernanda Hierra najviše se pamti po igrama u Realu od 1989. do 2003. gdje u 439 utakmica zabio 102 gola, a osim Reala igrao je u Valladolidu, Al Rayyanu i Boltonu.

Za Španjolsku je odigrao 89 utakmica i zabio 29 golova. Po pitanju trenerskog iskustva u CV-u mu stoji da je u sezoni 2014/15 bio pomoćni trener Carlu Ancelottiju, a dvije godine kasnije postaje trener Real Ovieda. 

Okušao se i kao sportski direktor Malage gdje je ostvario veliki uspjeh tako što je sudjelovao u povijesnom uspjehu kluba - plasmanu u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mestar 13.06.2018.

    Tako se to radi u uredenim drzavama gdje nitko nije nerdodirljiv iznad drzave, zakona i reprezentacije. Kod nas je tako nesto nezamislivo jedino ako je neposlusan dobije nogu pa koliko bio sposoban a to je zadatak klana u svlacionici da pripremi smijenu na terenu kao sto je slucah kod smijene Nike, Igora pa i Anti su smjestili negovi prijatelji koji ga hvale gdje god stignu. Miso ima i pjesmu za takve licemjere.

  • mali00 13.06.2018.

    Kakav je Hiero bio igrac djeco draga...kakav ronaldo ibrahimovic i josko jelicic...

  • frenky___ 13.06.2018.

    Šta baljezgate, oni ni trebaju izbornika, igrate će dobro s njim ili bez njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare