To je to što me zanima!

Hit Australian Opena zaručio je Splićanku: Riječima ne mogu opisati koliko sam zahvalna

Uistinu živimo kao u bajci i ne želimo da to ikad završi, rekla je lijepa Splićanka Klara Mrčela nakon što se zaručila za Mmoha koji je u posljednjem meču na Australian Openu pobijedio Zvereva
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Klara Mrčela (24) zavela je američkog tenisača Michaela Mmoha (25) koji niže pobjede na Australian Openu nakon što je upao u glavni turnir kao sretni gubitnik iz kvalifikacija.

U posljednjem susretu svladao je njemačkog tenisača Alexandera Zvereva koji je dobio prvi set, ali Mmoh je preokrenuo igru u svoju korist i uzeo naredna tri seta. 

Veliku podršku ima i od Splićanke koja je u studenom 2020. godine na društvenim mrežama objavila fotografiju na koju je reagirao Amerikanac napisavši 'Moja'. Nedugo nakon što su javnosti obznanili da su u vezi, par se zaručio te uživaju u zajedničkom životu. 

- Riječima ne mogu opisati koliko sam sretna i zahvalna što smo našli jedno drugo. Uistinu živimo kao u bajci i ne želimo da to ikad završi - rekla je.

Klara i Michael su se prije tri godine pohvalili izletom u Miami i tada su počele kružiti priče da su njih dvoje u vezi.

Američki tenisač je u karijeri osvojio dva Challengera i četiri Futuresa, dok hrvatska tenisačica još uvijek igra na sveučilišnoj razini u Americi, a po statistikama WTAtennis.com, u karijeri je zaradila nešto manje od 500.000 dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO: ČAČIĆ SAZVAO PRESICU ZBOG RATA U DINAMU

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Nameless 20.01.2023.

    Ovaj izgleda kao ružnija verzija Kyrgiosa, a onda je sve jasno. Očito ima "ono nešto" khm da...

  • salaso 20.01.2023.

    kak je reko kotrhapali ,leonardu iz "teorije"...trebaš malo čokolade u svoju mliječnu bijelu obitelj..

  • Adisibio 20.01.2023.

    Klišej iz pornića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare