To je to što me zanima!

Hitzfeld: Schweinsteiger je za Bayern isto što i Xavi za Barcu

Izostanak Schweinsteigera je golemi udarac za Bayern. Stvarno se razvio u pravog vođu, na terenu i izvan njega. On je mozak Bayernove momčadi, rekao je Hitzfeld
Vidi originalni članak

Bivši Bayernov trener, a danas izbornik švicarske nogometne reprezentacije Ottmar Hitzfeld, ponudio je svoje objašnjenje za posrtanja minhenskog kluba u zadnjim utakmicama.

Početkom ovog mjeseca je Schweinsteiger slomio ključnu kost. Dogodilo se to 2. studenog u pobjedi nad Napolijem 3-2 u Ligi prvaka. Bayern je u međuvremenu izgubio zadnje dvije utakmice u Bundesligi, te je ispustio vodeću poziciju. Sada je tek treći, s bodom manje od dvije Borussije, dortmundske i one iz Mönchengladbacha.

Hitzfeld drži da zna zbog čega se Bayern počeo mučiti.

- Izostanak Schweinsteigera je golemi udarac za Bayern. Stvarno se razvio u pravog vođu, na terenu i izvan njega. On je mozak Bayernove momčadi. Trenutna situacija u Bayernu je ista koja bi se dogodila Barceloni kada im zbog ozljede ne bi igrao Xavi. Schweinsteiger je toliko važan za Bayern – rekao je Hitzfeld.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • soccer_king 29.11.2011.

    BVB wieder Meister scheiss bayern

  • klisanin90 29.11.2011.

    ja sam uvijek govorio da su njemci najbolji u nogometu schweinsteiger je jedan od najbolji igraca na svijetu slabo ih cjene jer sigurno mrze njemce kad nije bilo hrvatske na SP 2010 navijao sam za njemce

  • hej dude 29.11.2011.

    istina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare