To je to što me zanima!

HKS objavio: Završnica Kupa Krešimira Ćosića u Zadru

Organizaciju završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića HKS je dodijelio Zadru, a igrat će se od 16. do 18. veljače. Cedevita, Zadar i Kvarner već su izborili završnicu
Vidi originalni članak

Na 10. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza održanoj u utorak u Zagrebu odlučeno je da se organizacija završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića povjeri Košarkaškom savezu Zadarske županije i tvrtki Sport Event - Zadar, a igrat će se u razdoblju od 16. do 18. veljače.

Zasad su poznata tri sudionika završnog turnira: branitelj naslova Cedevita, Zadar i riječki Kvarner 2010, a za preostalo mjesto borit će se Jolly JBS i Cibona. Posljednja četvrtfinalna utakmica bit će odigrana 10. veljače u Šibeniku, s početkom u 19 sati.

Članovi Upravnog odbora predložili su glavnom tajniku HKS-a Željku Drakšiću da se se na mjesto stručnog tajnika imenuje bivši reprezentativac i izbornik muške reprezentacije Josip Jerko Vranković, koji bi na toj dužnosti trebao naslijediti Borisa Jakimenka.

U utorak je donesena i odluka o imenovanju članova Stručnog savjeta HKS-a za žensku košarku. Za predsjednicu je izabrana proslavljena reprezentativka Danira Nakić Bilić, a za članice mahom njezine bivše suigračice Korana Longin, Vedrana Grgin, Koraljka Hlede, Sandra Madir i Anđa Jelavić. Kao jedini član imenovan je dugogodišnji trener Željko Ciglar koji obnaša i dužnost povjernika natjecanja u A1 ženskoj košarkaškoj ligi."

Idi na 24sata

Komentari 9

  • krse_van_basten 27.01.2016.

    kup K.C. trebao bi se igrati u starim Jazinama..

  • Lipolije 26.01.2016.

    Nije ni meni drag Roko,ali on je obrambemo jak igrac i moze svakoga cuvati,dok rok nebi moga koze na velebitu cuvat

  • paradiso77 26.01.2016.

    tamo i treba bit!!sretno zadre!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare