To je to što me zanima!

HNS će istražiti Rijeku zbog optužbi Man. Cityja za rasizam

Borba protiv rasizma jedna je od glavnih odrednica programa Davora Šukera i zato ćemo dobro proučiti stvar, poručili su iz HNS-a. Povod je utakmica Cityja i Rijeke
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez pokrenuo je istragu oko optužbi Manchester Cityja, koji tvrdi da je njihov mladi igrač rasistički vrijeđan na pripremama u Novigradu.

U-21 momčad koju vodi Patrick Vieira igrala je u utorak protiv vršnjaka iz Rijeke, a utakmica je prekinuta nakon što je neimenovani igrač hrvatske momčadi rasistički napao 19-godišnjeg veznjaka Cityja Fafanu.

Nakon što su iz Rijeke demantirali da je bilo rasizma, oglasio se i HNS, koji je najavio poduzimanje potrebnih mjera u svrhu borbe protiv rasizma.

"Hrvatski nogometni savez skuplja informacije oko navodnog incidenta, a ako bude ikakvih odluka, objavit ćemo ih na službenoj stranici. HNS ima jaku antirasističku politiku pa tako sve optužbe za rasizam shvaćamo jako ozbiljno. Borba protiv rasizma jedna je od glavnih odrednica programa Davora Šukera i zato ćemo dobro proučiti stvar", prenosi goal.com izjave iz HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Auspex 25.07.2014.

    Ne znam kakvu to "istragu Rijeke" mogu uopće napraviti? Pitati Fofana tko je taj neimenovani igrač za kojeg kaže da ga je vrijeđao, i onda pitati tog igrača jel to istina. Na kraju će biti riječ jednog protiv riječi drugog i tu je kraj istrage, a medijska hajka je već napravljena.

  • 25.07.2014.

    Šukeru,prvo bi vas trebalo istraživati od slučajno uzetih starih novčića do nekih drugih stvari s kojima se bavite, a o plaćanju i prikazivanju poreza od svojih biznisa firmi da ne spominjem.....Svi dođu na red kad tad, USKOK je spor ali dostižan......

  • ibracadabra09 25.07.2014.

    Uvlači se Englezima u bulju. Zanima me kakvu korist ima od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare