To je to što me zanima!

HNS dio prihoda od ulaznica donira za obnovu vodotornja

Hrvatska protiv Izraela igra 23. ožujka u osječkom Gradskom vrtu. HNS je objavio cijene karata i dodao kako će dio prihoda ići za obnovu vukovarskog vodotornja
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez objavio je cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Izraela u Gradskom vrtu u Osijeku 23. ožujka u 18 sati koja će Anti Čačiću poslužiti kao prva prava provjera uoči Europskog prvenstva u lipnju.

Najjeftinije karte su za sjevernu i južnu tribinu Gradskog vrta (30 kuna), tribina istok je 40 kuna, zapad gore je 60, a zapad dolje 80 kuna.

Prodaja karata putem interneta počinje u četvrtak 10. ožujka.

HNS će dio prihoda od ulaznica donirati za obnovu vukovarskog vodotornja.

Vukovarski vodotoranj simbol je hrvatske hrabrosti i podsjetnik na srbočetničko razaranje ovog hrvatskog grada koji su srčano branili daleko malobrojniji i slabije naoružani hrvatski vojnici u Domovinskom ratu 1991. godine.

Nakon Izraela, Hrvatska igra protiv Mađarske u Budimpešti. Te ulaznice moći će se kupiti isključivo preko interneta, a prodaja karata počinje također 10. ožujka.

HNS je objavio kako je mađarska policija upozorila hrvatske navijače da će moći prići stadionu na dan utakmice samo uz posjedovanje osobnih dokumenata i vouchera.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Hary_1 11.03.2016.

    Stvarno velikodusno, dio prihoda ce donirati, ma stvarno me taj Suker i ekipa svakim danom sve vise iznenadjuju. Mamicu placa.jamcevinu, a VUKOVARU, simbolu hrvatske patnje i sttradanja, kao i simbolu obrane od njegovih prijatelja, nekoliko tisuca kuna. Pa dal oni imaju i malo casti i dostojanstva. Sramota, a da je onaj Penava pametan pa da.tu milostinju odbije.

  • VelezMostar 10.03.2016.

    Kakva je ovo zastava na prvoj slici???Sramota!!!

  • 10.03.2016.

    vodotoranj se treba obnoviti...mi smo se kao klinci penjali gore(prije 10ak godina)...put prema gore je uzasan ali ajde klincima objasnji.nek se obnovi...to nije nikakav simbol...to je ruglo a vukovar ima dovoljno simbola a ruglo nam ne treba...dovucite ga sebi u grad ako hocete.nama treba novi i da se gore napravi restoran di se pare vrte i di 3oke ljudi rade...

Komentiraj...
Vidi sve komentare