To je to što me zanima!

HNS: Igrači nisu ništa razbijali, jedan stol nije podnio težinu...

'U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom nastao je isključivo jer na nedovršenom stadionu, između ostaloga, odvod nije bio u funkciji'
Vidi originalni članak

Brazilci su optužili hrvatske igrače da su razbili svlačionicu nakon poraza na otvaranju Svjetskog prvenstva. Domaćini tvrde kako su ljudi zaduženi za čišćenje morali ostati satima duže na stadionu nakon nereda koji su napravili naši nogometaši.

- Hrvatski igrači bijes nakon poraza iskalili su razbijajući stvari u svlačionici. Razbijen je stol i dekorativni ukrasi na zidovima, a u hodniku su napravili poplavu - rekao je Andres Sanchez, direktor Corinthians Arene.

Na optužbe iz Brazila o razbijanju svlačionice reagirao je Hrvatski nogometni savez. 

- Vezano za optužbe koje je iznio Andres Sanchez na račun hrvatske reprezentacije koja je, po njegovim riječima, "porazbijala cijelu svlačionicu", ovim putem opovrgavamo takve navode. U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo jer na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama. Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici - objavio je Hrvatski nogometni savez.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • spacegoddess 14.06.2014.

    tko se igrao na stolu?:))

  • Marly 14.06.2014.

    Ovi brazilci su zaista čudan narod, Bože na koji način se oni brane, sramota

  • jo2hn8ny 14.06.2014.

    Ma nismo mi ni sumnjali da Brazilci kakaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare