To je to što me zanima!

HNS im donirao dresove: Za Vatrene su i cure iz Tanzanije

Djevojke su se slikale u dresovima kakve su Hrvati nosili na Euru 2012. godine, a dresove im je donirao upravo Hrvatski nogometni savez. Na fotografijama su imale i važnu poruku: 'Recite ne rasizmu!'
Vidi originalni članak

Hrvatsku protiv Azerbajdžana podržava i ženski nogometni tim iz srednje škole u Tanzaniji!

Nekoliko fotografija djevojaka iz grada Rujewi objavila je humanitarna udruga 'Class by Class' koju vode upravo hrvatski državljani, a djeca iz Tanzanije postala su popularna još prije par godina kada su naučili pjevati 'Srce vatreno'!

Ovaj put djevojke su se slikale u dresovima kakve su Hrvati nosili na Euru 2012. godine, a dresove im je donirao upravo Hrvatski nogometni savez. Na fotografijama su imale i važnu poruku: 'Recite ne rasizmu!'

- Hvala Hrvatski nogometni savez na novoj donaciji dresova. Ovom donacijom su pružili i podršku jačem uključivanju djevojčica u sportske aktivnosti. Na fotografiji je ženski nogometni tim iz srednje škole u Rujewi, Tanzanija - napisali su iz udruge 'Class by Class' na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zagor_01 21.03.2019.

    Bolje im po 1000€ dajte da prezive a ne se sluzite sa njima za promotivne svrhe. Dres im poklonili... To ce njima u zivotu pomoci jako puno sto ce vikati ime Hrvatska.

  • esseGesse 21.03.2019.

    Po slici bi rekao Švedska ili Norveška..

Komentiraj...
Vidi sve komentare