To je to što me zanima!

HNS je ukinuo kaznu Hajduku za bakljadu i hukanje Belleu

Hajduk se žalio na kaznu izrečenu za vrijeđanje Bellea i bakljadu protiv Istre, a Komisija za žalbe HNS-a ukinula je kaznu i vratila predmet na ponovno rješavanje
Vidi originalni članak

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza ukinula je kaznu od 80.000 kuna, s koliko je kažnjen Hajduk za rasističko hukanje i baklje na travnjaku tijekom susreta s Istrom 1961 na Poljudu.

Hajduk se žalio na kaznu, Komisija je žalbu usvojila i vratila predmet Disciplinskom sucu na ponovno rješavanje.

Podsjetimo, u utakmici 19. kola HNL-a Hajduk i Istra remizirali su na Poljudu 1-1. Navijači Hajduka u nekoliko su navrata rasističkim hukanjem vrijeđali igrača Istre Hernya Bellea, a zbog bakljade u 61. minuti sudac Vlado Svilokos prekinuo je utakmicu na nekoliko minuta.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • TeydiHajduković 01.04.2012.

    moj cro cop a gdje ćeš nać većih primitivaca od navijača malo-građanskog dinama Bedasto budalastih beštija,i kad im se pridruže bedasti zagorci pravi orkestar iz vrapča...dinamo treba kazniti izbacivanjem iz svih natjecanja,ni jedan trofej nisu osvojili pošteno i zasluženo,da nije sudaca borili bi se u nekoj seoskoj ligi za opstanak...

  • TZAMETI 30.03.2012.

    Ovo je žalosno,da su neki drugi navijači nekog drugog kluba u hnl-u huktali i vrijeđali tom klubu ne bi skinuli suspenziju.

  • LEGOS 29.03.2012.

    jos jedan dokaz da je primitivizam jači

Komentiraj...
Vidi sve komentare