To je to što me zanima!

HNS odlučio: Finale Kupa igrat će se na pulskoj Aldo Drosini...

Finale hrvatskog kupa ove sezone igrat će se u Puli, na Aldo Drosini, 31. svibnja 2019., priopćili su iz HNS-a. Drugo je to finale u povijesti koje će se igrati u Puli, a prvi put se to dogodilo u sezoni 2002./2003.
Vidi originalni članak

Finale ovosezonskog izdanja hrvatskog kupa igrat će se 31. svibnja 2019. godine u Puli, na stadionu Aldo Drosina, odlučili su članovi Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, priopćili su iz HNS-a. 

Sjednica je održana u ponedjeljak, a ovo je drugi put u povijesti da će se finale kupa igrati u Puli. Prvi puta se to dogodilo u sezoni 2002./2003., a tada su igrane dvije utakmice koje su odlučivale prvaka hrvatskog kupa. 

Za prvaka su igrali Hajduk i Uljanik. Prva utakmica odigrana je na stadionu Uljanika, a Hajduk je slavio s minimalnih 1-0 dok su u uzvratu Splićani bili uvjerljiviji i došli su do pobjede 4-0. 

Osim toga, iz HNS-a su priopćili da su donesene izmjene Pravilnika o statusu igrača i registracijama, među kojima je najvažnija promjena vezana za ugovore igrača u klubovima 3. HNL, kojima je omogućeno potpisivanje stipendijskih ugovora, do pet takvih po klubu.

Izmijenjen je i Pravilnik o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela, a dopunjene su i liste delegata od Prve do Treće HNL.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BOGOLJUB ATEJISTA 16.10.2018.

    Aldo drosina je najprimjereniji stadion u hrvatskoj i savrsen za grad kao pula. Steta sto nemamo vise ovakvih.

  • Dalmatinac92 15.10.2018.

    Aldo drosina je lip stadioncic

  • MOONZz 15.10.2018.

    Daj zgradite vise taj nacionalni stadion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare