To je to što me zanima!

HNS odlučio: Hrvatska protiv Bugara na praznom Maksimiru

POLJUD SUSPENDIRAN HNS je morao prebaciti posljednju domaću utakmicu u kvalifikacijama za EP iz Splita u Zagreb. Protiv Bugarske igramo bez navijača...
Vidi originalni članak

Hrvatska i Bugarska igrat će na Maksimiru posljednju domaću utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, objavio je predsjednik saveza Davor Šuker nakon sastanka izvršnog odbora HNS-a u Zagrebu. 

Savez je na redovnoj sjednici objavio sažetak svojih postignuća, a Šuker je podsjetio na žestoke kazne Uefe koje je HNS plaćao zbog neodgovornih huligana. 

Zbog kukastog križa Hrvatska sljedeće dvije utakmice igra pred praznim stadionom, a Uefa je uz to "suspendirala" Poljud pa je HNS morao prebaciti posljednju domaću utakmicu u kvalifikacijama za EP u Zagreb.

Šukerovo primirje s navijačima

HNS je objavio kako se Šuker sastao s predstavnicima Kluba navijača Uvijek vjerni. Na sastanku su, kako piše HNS, postavljeni temelji kvalitetne buduće suradnje.

- Dvije partnerske strane složile su se kako se ovim sastankom okreće potpuno nova stranica u zajedničkoj suradnji s dubokom vjerom kako Savez i Klub navijača imaju jednake ciljeve i interese kada se govori o navijačkoj tematici.

Dogovoreno je i nekoliko operativnih sastanaka na kojima će se precizirati konkretne aktivnosti koje bi obje strane učinile s ciljem stvaranja najboljih mogućih uvjeta za navijače hrvatske nogometne reprezentacije u zemlji i inozemstvu- stoji na HNS-u.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mary12 01.08.2015.

    pa nista cudno..to im je i bio cilj :P

  • MarioKušt 01.08.2015.

    trebalo bi organizitat video zid i podršku pokraj stadiona.

  • dobro jutro 01.08.2015.

    Pa ako je prazan onda je moglo bilo gdje,zasto opet maksimir Pula ima dobar travnjak ili neki drugi grad,svejedno ne treba veliki broj sjedalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare